Konu: Aslani Khadem - Johnathan Delaney / Agresif rol, retarted rp. [27.09.2023]  (Okunma sayısı 208 defa)

#0 - 27.09.2023 16:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Tonyalı @unstoppable bero

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @takasi @C3ycey @Keskinv2 @end of the mobster era
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.09.2023 00:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
gereksiz agresif rol, retarted rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün gece Andeyev ekibi olarak şehirde ki yapılanmaları tek tek dolaşıp onlarla çeşitli konularda konuşma yapacaktık. İlk olarak Vagos MC grubunun mekanına gittik ve orada bulunan Ruben karakteri ile iletişime girdik. Kendisi şuan kimsenin olmadığını, sonra konuşabileceğimizi söyledi, bunu üstüne Nikola karakteri numarasını bırakırken Ruben bir dakika diyip telsizle konuşmaya başladı. Bunun üzerine şikayet açtığım arkadaşlar ortama gelerek daha selam sabah vermeden "Dosta yanlış yapan bize yapmıştır, amcığının ortasına koyarım." diyerek anlamsız şeyler söylemeye başladı.
Biz ortamı yumuşatmaya çalıştıkça Aslani karakteri agresif yapmaya devam etti "Sana bir şey yapmak istesem yapardım" falan demeye başladı, bizde bu saçma muhabbetten sonra daha sonra geleceğimizi belirttik ama Aslani karakteri agresif yapmakta kararlı şekilde "Sonra uğrayacağız sizle" diyip yoluna devam etti. Bu sırada ortamda bulunan Johnatan karakteri "Tanrınızı yediye bölerim. (?)" retarted bir şekilde konuşma yaptı. Bizde o bölgeden uzaklaştık. Her ne kadar ortamı yumuşatmaya çalışsak dahi Aslani karakteri saçma agresif rollerine devam etti. Birlikleri FM tarafından kapatıldı fakat hala bu tarz roller yapması saçma geliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ruben karakteri ile sohbet ediyoruz.

Kendisi telsizden konuşuyor.

Arkadaşlar geliyor.

Aslani karakteri agresif role başlıyor.

Devam ediyor.

Hala daha.

Bıkmak bilmiyor.

Johnathan tanrımızı yediye bölüyor.

Ek açıklamalar(varsa): Karşılıklı tartışmaya girmeden şikayeti sonuçlandıralım.

#1 - 27.09.2023 17:24
Merhabalar, kısaca bir savunma yapayım. Johnathan karakteri ile dolaşırken diğer iki arkadaşı koşarken görüyoruz ve onları istediği yerlere bırakabileceklerini söyleyip getiriyoruz çünkü karakterleri tanıyoruz. VAGOS'un hood bölgesine geldikten sonra araçtan iniyoruz sizin ile bir sorunumuz yok, öylesine ben "dosta yanlış yapan bize de yapmıştır" tarzı bir şey söylüyorum ve bunu size söylemiyorum kesinlikle. Öylesine dediğim bir şey yani. Daha sonra sen ve arkadaşların ters çıkışıyor ve bu kelimeyi sana/size söylemediğimi karakterim IC olarak söylüyor ve siz ters yapmaya devam ediyorsunuz. Siz devam ettiğiniz için bizde ters yapıyoruz ve konu kapanıyor. Yani rolsel olarak bir yanlış anlaşılma var, şikayet açmana gerek yoktu dost. İyi roller ve iyi forumlar dilerim.
https://cdn.discordapp.com/attachments/1151310942261493800/1156596743065059359/image.png?ex=65158c28&is=65143aa8&hm=f9887a5a76152f83ec544edc06a374ae5ea6d040d634d1ebd4f6e44233c8bc0a&

#2 - 27.09.2023 17:57
beratim her seyi anlatmis, söze gerek yok.

#3 - 27.09.2023 18:26
Bu ss ne zaman kanka sağ alt gözükmüyor da

#4 - 27.09.2023 18:41
dc adım; everbodykillas  su maybach sultan modunu atarsanız ii olur

#5 - 27.09.2023 19:24
şikayette yazıyor ya "kanka"

#6 - 27.09.2023 21:00

bu ss ne alaka anlamadım adım geçiyoor diye dedim de sağ. alt yokki böyle bir rol olmadı bence ben bilmiyom kendiniz editlemişsiniz

#7 - 27.09.2023 22:27
Spoiler: GösterGizle

bu ss ne alaka anlamadım adım geçiyoor diye dedim de sağ. alt yokki böyle bir rol olmadı bence ben bilmiyom kendiniz editlemişsiniz

istediğin sağ alt olsun, sabaha kadar atarım.

#8 - 29.09.2023 16:33
daha fazla ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir

#9 - 30.09.2023 13:13
Savunma yeterli görüldü, yine de bu kadar agresif rol yapmayın.

"Tanrınızı 7'ye bölerim diyen arkadaş cezalandırılacak."