Konu: Desharious_Banks, Denaris_Gibbs - VCPD rolünde bağlantı koparmak  (Okunma sayısı 191 defa)

#0 - 28.09.2023 17:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Desharious_Banks @realistzenci  , Denaris_Gibbs @OGLOCK

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
VCPD rolünde bağlantı koparmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 00.32'de kendisi oyunda düşmüş halde, 00.35 sularında PD baskın atınca kendisi bağlantısını kopartıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Role katılan PD'ler şahit olmuşlardır zaten, cezasını alsın.

#1 - 28.09.2023 17:46
Roldeki polislere sorabilirsiniz, sokaktaydım bağlantı koparma olayı yok.

#2 - 28.09.2023 18:08
Alt karakterleri de ne kadar aktif kullanmaya başlamışsınız. Yanlış alt karakter kullanımından arkadaşın ceza almasını istiyorum.

#3 - 28.09.2023 19:19
 :manifdog

#4 - 28.09.2023 19:59
Alt karakterleri de ne kadar aktif kullanmaya başlamışsınız. Yanlış alt karakter kullanımından arkadaşın ceza almasını istiyorum.
İllegal role girmedim, ya da polis çağırmadım. Alt karakterimle role dahi girmedim. İhlal söz konusuydu bunu dile getirdim. Alakan olmayan şikayetlere yorum yapmazsan sevinirim.

#5 - 29.09.2023 11:47
İllegal role girmedim, ya da polis çağırmadım. Alt karakterimle role dahi girmedim. İhlal söz konusuydu bunu dile getirdim. Alakan olmayan şikayetlere yorum yapmazsan sevinirim.
Discord'da arkadaşlarına info'da vermedin, illegal rolde yapmadın, Ana karakterin ile Piazza birliğindesin ve Idlewood hood'unda geziniyorsun, denk mi geldi? Saçmalık.
İki birlik arasında savaş olduğunu söylememe gerek yok herhalde.

#6 - 29.09.2023 13:21
Denaris Gibbs yasaklı karakter. @realistzenci 24 saat içerisinde savunmanızı yapmalısınız.

#7 - 29.09.2023 17:09
Elimde bir ss yok, ama loglara bakabilirsiniz, 36 veya 37 geçe oyuna girdim.

#8 - 30.09.2023 13:59
Bağlantı kopması durumlarında genel olarak beş dakika sonrasına bakıyoruz. Bu şikayette bize sunulan kanıtlarda Desharious'un bağlantısının koptuğu ilk an belirtilmemiş, bağlantı koptuktan beş dakika sonrası da gösterilmemiş. Şikayet yetersiz kanıt nedeniyle kapatılıyor.

@Eswiper alt karakterinizle savaşta olduğunuz birliklerin hoodunda gezerek açık aramaya çalışmayın, tekrarında alt karakteriniz yasaklanacak.