Konu: Braxton Hairston - CAR Ramming  (Okunma sayısı 90 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.09.2023 22:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @UtkuJR - Braxton_Hairston

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.09.2023 22.21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Garajımın önüne aracımı park ediyordum, İki kere sebepsiz yere çarptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Videoda her şey mevcut, yetkililere bırakıyorum.

#1 - 01.10.2023 10:15
iyi forumlar, ilk çarpışım bilerek değil, ben dümdüz yoldan gelirken önüme çıkıyorsun ve duramayıp sana çarpıyorum. Videoda besbelli gözüküyor. Küfürleşme kısmında ben küfür edip gidicekken karşılık alınca sinirlenip bilerek çarptım. Aracın takla falan atmadığına göre büyük bir durumda yok bence? Eğer olsaydı sana ilk çarpışımda chatten ne yapıyorsun demek yerine kaza rolüne girişirdin. Yani burada benim sana bilerek çarpmam bir rol hatası ise, seninde kaza rolüne girişmemen bir rol hatası. Bunu da unutmayalım  :).Gerçek dünyadada araçlar birbirlerine bile isteye çarpabiliyor, bunun videolu örnekleri bile var. Biraz realistik bakmalıyız. İyi günler  :vice:
« Son Düzenleme: 01.10.2023 10:19 UtkuJR »

#2 - 01.10.2023 13:12
Öncelikle vidoenun öncesi de var ve kayıt hala elimde duruyor, önüne çıktığım falan yok.İlk çarpmanı yanlışlıkla olduğunu düşünerek fazla ileri gitmiyorum ve sadece tepki gösteriyorum.Daha sonra seninle biraz atışıyoruz farkındaysan.Yaptığın rolü mantıksız bulduğum için uğraşmıyorum bile seninle.Sonra ileri gidip dönüyorsun ve hızlıca saçma bir şekilde çarpıyorsun.Rol hatası olan kısım bu.

Not : Yetkili arkadaş istersen videonun öncesini de atabilirim sorun yok :)

#3 - 01.10.2023 13:42
Gerçekte böyle bir çarpışma yaşansa Sultan'ın Huntley gibi kendisinden büyük ve ağır bir araca çarptıktan sonra dümdüz devam edebilmesi mümkün olmazdı, oyun mekanikleri sayesinde bunu yapabilmişsiniz. Braxton Hairston karakteri Non RP kapsamında ceza alacak.