Konu: Ronan_Aslani / DM  (Okunma sayısı 328 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.09.2023 15:49
Dostum gelip vurulan polisin başında bekliyorsun, polisi arıyorsun saçma saçma uzatmışsın. Adam tabi vurur.

Olayı anlamadığın, taraflı yorumda bulunup boşa salladığın çok belli. Polisin başında beklemeyle bizim olayın bi' alakası bile yok.
İdlegas'ta polisleri vuran biziz polisi aradık diyorsun, vurulman normal diyorum.

#11 - 24.09.2023 15:55
Dostum gelip vurulan polisin başında bekliyorsun, polisi arıyorsun saçma saçma uzatmışsın. Adam tabi vurur.

Olayı anlamadığın, taraflı yorumda bulunup boşa salladığın çok belli. Polisin başında beklemeyle bizim olayın bi' alakası bile yok.
İdlegas'ta polisleri vuran biziz polisi aradık diyorsun, vurulman normal diyorum.
Güzel arkadaşım, polisi sizin vurduğunuzu biliyorum. Polisleri olay yerinde aramadık zaten, az yukarı çık konuyu baştan sona oku biraz göz gezdir. Bir de sana açıklama yapmakla uğraşmak istemiyorum. O kadar çok şikayet ceza yiyorsunuz ki beyniniz bulanmış sanırım.

#12 - 25.09.2023 12:36
Adam elli metre arkada polis vurmuş 5-6 tane polis yaralamış senin onu görünce korkudan bayılman gerekirken köpek falan saldırtmaya çalışıyorsun ne bu arka sokaklar K-9 falan mı şikayette de sürekli laf sokma peşindesin git bir amonyak falan kokla beyin damarların açılsın.

ne çok seviyormuşsunuz her olaya atlamayı be kardeşim, gidin discorddan birkaç adam daha çağırın şikayete yorum yapsınlar. Laflarım zorunuza gitmesin, olan bitenin siz de farkındasınız. 50 metre ileride polis vurdu diye gelip bizi de vursun, az arka sokağa gitsin birkaç kişi daha vursun, şarjör bitene kadar herkese sıksın o zaman? Rica ediyorum şikayet konusuna yorum yapmayın, gidin kendi adınıza açılan şikayetlere cevap yazın.

#13 - 25.09.2023 16:47
İhbar edilen karakter kendini korumuş, tekrarında böyle durumlarda direkt olarak karakterinizle ateş açmak yerine kaçmayı deneyin. @denno