Konu: Guiseppe Arturo şikayet  (Okunma sayısı 283 defa)

#0 - 16.09.2023 17:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @lurkeen / Guiseppe_Arturo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, Carneglia birliğinden bir kaç olay sonucunda ayrıldım. Bunun sonucunda Gaspare_Galetti karakteri bana ateş etti fakat düşüremedi.. Buraları geçiyorum. Sonrasında Guiseppe'yle karşılaştık. Arkadaş beni yumruk atarak öldürmeye çalıtşı fakat başarsızı oldu. Sonrasında onu evime kadar götürdüm, en sonunda onun fotoğrafını çekip socialde paylaşmak istediğimde arkadaş emotelerime cevap vermedi. FEAR-RP kurallarına uymadı bile. Sürekli itiraz etti. Rol sonunda itiraz etmek isterse şikayet oluşturabileceğini söylemiştim fakat.. Takmadı bile.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Guiseppe'yi yaraladığım an.: GösterGizle

Guiseppe'yi eve getiriyorum.: GösterGizle

FEAR-RP ihlali emotelere cevap vermediği an: GösterGizle

PM'den role uymayıp, itiraz ettiği an.: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın, FEAR-RP uymadığı için CK'sını istiyorum. Ve ceza kayıtlarına bakılarak öncedende Trollingden 2 tane jailinin olduğunu bilmenizi isterim.

« Son Düzenleme: 16.09.2023 17:26 Lowest »

#1 - 16.09.2023 17:45
Benim önceki jaillerimi
hedef alarak ooc kini olduğunu söylemek ile başlıyorum. Karakterimi telefonunu açıp öylece şifresiz sualsiz Social'e girip karakterimi aşşalıyan bir post atmak istemesine karşı geldim. Şifremi bilmediği için bunu yapamayacağını emotler ile belirttim. İC olarak karakterim bu duruma sessiz kaldı. Şahıs bir hatamdan CK mı istemesinide hiç ooc kin beklemediğim birinden duymak beni OOC olarak üzmüştür. Kapıdan çıkar çıkmaz direk silahına sarılıp emote atmadan ve kaçma fırsatı (emoteler ile) vermeden direk sıkmasıda belirtirim. Beni jaillerimden hedef almasını bu ooc kin şüphesini dahada fazla arttırıyor. Dediğim gibi zatenki kendisi fotoğrafı çekip kendi hesabından Social'e karakterimi küçük düşürmek adına bir post attı. Tabiki buna rağmen bu şikayet açılıyor ise arkadaş benim ckmı istiyor, kendi tarafımdan izin alamadığı şeyi, siz sayın yetkililerden almak için can ve baş ile uğraşıyor.

CKmın peşinde olan, pmden kışkırtmaya ve rolüme karışmasınıda bu konuya dahil edilmesini ve ilgilenmesini isteyerek gerekenin yapılmasını arz ederim.

Emotsuz ateş anı.
« Son Düzenleme: 16.09.2023 17:54 lurkeen »

#2 - 16.09.2023 17:48
benim fotoğraflarımı kanıt olarak kullanmışsın, söylediklerinin hiç bir kanıtı yok. Lütfen fotoğraf kullan.

#3 - 16.09.2023 18:18
Benim önceki jaillerimi
hedef alarak ooc kini olduğunu söylemek ile başlıyorum. Karakterimi telefonunu açıp öylece şifresiz sualsiz Social'e girip karakterimi aşşalıyan bir post atmak istemesine karşı geldim. Şifremi bilmediği için bunu yapamayacağını emotler ile belirttim. İC olarak karakterim bu duruma sessiz kaldı. Şahıs bir hatamdan CK mı istemesinide hiç ooc kin beklemediğim birinden duymak beni OOC olarak üzmüştür. Kapıdan çıkar çıkmaz direk silahına sarılıp emote atmadan ve kaçma fırsatı (emoteler ile) vermeden direk sıkmasıda belirtirim. Beni jaillerimden hedef almasını bu ooc kin şüphesini dahada fazla arttırıyor. Dediğim gibi zatenki kendisi fotoğrafı çekip kendi hesabından Social'e karakterimi küçük düşürmek adına bir post attı. Tabiki buna rağmen bu şikayet açılıyor ise arkadaş benim ckmı istiyor, kendi tarafımdan izin alamadığı şeyi, siz sayın yetkililerden almak için can ve baş ile uğraşıyor.

CKmın peşinde olan, pmden kışkırtmaya ve rolüme karışmasınıda bu konuya dahil edilmesini ve ilgilenmesini isteyerek gerekenin yapılmasını arz ederim.

Emotsuz ateş anı.

O ne ya camhunt falan, ne güzel açışymış

#4 - 16.09.2023 18:23
Evet canım yaralı iken yukardan kamera açısı olduğu için pek görüntü anlaşılamıyor, sen seversin linkini atabilirim  O:-)

Bu tarz mekanda birileri varmı diye arabayı göstermeden bakmaya alışık değilsindir
« Son Düzenleme: 16.09.2023 18:25 lurkeen »

#5 - 16.09.2023 18:41

Arkadaş; vurduğunun kanıtı olarak aldığım ssi alıp direk şikayet açmış. ooc kine devam edip kışkırtmaya devam ettiğinin belirtilerini zatenki elinizi kolunuzu bağlasalar farketmek mümkün. :)

(Şikayet şablonundaki ssler;https://imgur.com/Lb9yrpI https://imgur.com/QsAWpqo)

Ekstra olarakta yapılan ihlale direk Camhunt'un kötü kullanımını açıklayan metni yapıştırıp hızlıca şikayet ulaştırdığı için arkadaşı tebrik ederim.

Gerekenin yapılmasını arz ederim.
« Son Düzenleme: 16.09.2023 18:43 lurkeen »

#6 - 16.09.2023 18:42
Evet canım yaralı iken yukardan kamera açısı olduğu için pek görüntü anlaşılamıyor, sen seversin linkini atabilirim  O:-)

Bu tarz mekanda birileri varmı diye arabayı göstermeden bakmaya alışık değilsindir

kırpılmış fotoğraflar, kanıt niteleği sayılmaz. Fotoğrafı neden kırptın kanka? Chatte mix ytaptığın için mi? FOTOĞRAFIN TAM HALİNİ AT.

#7 - 16.09.2023 18:49

Buyur canımın içi bu arada caps tuşun güzelmiş. Arkadaş pmden sordu bende mix dahili olmadan cevapladım. Merak etmeki bir yer vesayre söylemedim. Söyleseydim zaten yere düşmen an meselesi :) Bak güzel kardeşim. Kinin ile hareket ediyorsun bunları sana bir düşman değil dost olarak tavsiye veriyorum. Ben eğerki mix yapsaydım merak etme on defa düşmüştün ve evet bende on defa mixden jail yemiştim. Benim jaillerimi hedef alman sana bir şey kazandırmaz canımın içi ben Mix yapsaydım direk vurulurdun zaten daha bu olaylar başlamadan önce. Kaçırıldım dediğimde zaten kim kaçırdı etti falan bir bilgi vermedim (post hakkında açıklama yaptım) arkadaşda orda konuyu kapattı bende üstelemedim ÜSTELEYEMEMDE ÇÜNKİ YASAK bununda kanıtını istersen direk Cacheyi atayım canım :) bir tane daha bu ssden şikayet açabilirsin. hadi bir şikayette bundan patlatırsın  O:-)
« Son Düzenleme: 16.09.2023 18:54 lurkeen »

#8 - 22.09.2023 02:52
24 saat içinde tekrar geçerli bir savunma yapabilirsiniz, emote verilmeden silahla ateş alma anından herhangi bir kanıtınız varsa onu da iletin lütfen. @lurkeen

#9 - 23.09.2023 02:46
Bahsi geçen rollerde sürekli baygın rolü yapıp & karakterin ağır hasarlar almadığı yerlerde -almış gibi- sürekli karakteri baygınlığa veya ağır yaralı durumuna sokmanız rol için mantıklı veya doğru bir seçenek değil (zaten yapmamanız gerekiyor.)

Geçerli bir savunma gelmediği için atılan ekran görüntüleri doğrultusunda şikayet edilen taraf cezalandırılacak.

Ek olarak camhunt gibi size yaşadığınız olaydaki gibi üstünlük sağlayacak olan eklentileri böyle yerlerde kendi lehinize tekrar kullanırsanız caydırıcı bir ceza süresiyle jail yiyebilirsiniz. @lurkeen