Konu: DUCATRO ESP  (Okunma sayısı 221 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.09.2023 22:23
karşılıklı anlaştık geri çekildi
« Son Düzenleme: 14.09.2023 23:28 G_Han »

#1 - 14.09.2023 22:42
Arkadaş daha önce ESP kullanımından ban yedi, admin arkadaş Specteyken yasaklanmış. Ama geri açılmış, göz önünde bulunsun.

#2 - 14.09.2023 22:42
Zaten orada afk atıp kanıt topluyordum önceden de geldiniz  geçen tüm arabalara sabit bir şekilde sağa ve sola bakıyordum arabanızın sesi duyuluyor sesin geldiğini duyunca oraya sabitlendim bunu da geçtim ilk kez esp den şikayet yiyorum ve bu kadar seviyesi yüksek ve varlıklı bir hesabımı riske mi atacağım?

#3 - 14.09.2023 22:45
Arkadaş daha önce ESP kullanımından ban yedi, admin arkadaş Specteyken yasaklanmış. Ama geri açılmış, göz önünde bulunsun.
Justice ile iletişime geçip kanıtlarımı sunduğumda açıklayarak bu geri açıldı, ban affı dönemi falan değildi dostum haberin olsun.

#4 - 14.09.2023 22:50
Zaten orada afk atıp kanıt topluyordum önceden de geldiniz  geçen tüm arabalara sabit bir şekilde sağa ve sola bakıyordum arabanızın sesi duyuluyor sesin geldiğini duyunca oraya sabitlendim bunu da geçtim ilk kez esp den şikayet yiyorum ve bu kadar seviyesi yüksek ve varlıklı bir hesabımı riske mi atacağım?
Senin mal varlığın yada bir şeyin kimsenin umrunda değil, daha önce yüksek levelli kişi örnek 30m parası olan lethal ban yedi. Her ban yiyen kişiler gibi mal varlığına seyivene fln yanısıttın. Orjinal videodan zaten o araba sesi o duyulmuyor belki sağ tarafından beki sol tarafından sen arabayı takip ediyorsun. Bu oyun valo, cs değil nasıl duyuyorsun.

#5 - 14.09.2023 22:51
Önceki şikayet açtığımda da belirttim, telefon ile konuşuyor orada duyuyordum. Bu yüzden videonun sesi yok oyunu sessiz oynamıyorum yani anlayacağın. Biriyle beni kıyaslaman saçma, şikayeti daha fazla kirletmeye gerek yok.

#6 - 23.09.2023 04:10
Arşiv.