Konu: Tyler_Ford Bir kaç ihlal.  (Okunma sayısı 204 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.09.2023 11:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyler_Ford  @CarterTR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  16/09/2023 01:035 Suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bisiklet ile savaşa katılma - GBİ - Hatalı emote

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 01:35 Sularında poschevo reklam merkezinde reklam verirken bir anda gelip saldırdılar fakat düşüremediler, ardından kaçtım VCPD önünden geçerken arkadan kovalayan kişiye yazı yazmak için durdum yazıyı yazmadan zaten görüldüğü üzere inip sıkıyor. Yaptığı atalar Bisiklet ile dm katılmak, Hatalı emot, GBİ

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/m0eoje
Ek açıklamalar(varsa): Kişi ceza alsın.

#1 - 16.09.2023 15:29
@CarterTR 24 saat içerisinde savunmanızı yapmalısınız.

#2 - 16.09.2023 15:46
Yapacağım Poschevo'nun orada sıktıktan sonra güvenli bölgeye kaçtığına dair kanıtları toplamaktayım. 24 Saat içerisinde savunma gelecek.

#3 - 16.09.2023 16:13
Poschevo tarafından saldırı başladı kaçtım ve arkadamdan gelen kişi bisikletli oldugu için birlik bölgemize giderken VCPD tarafında yavaşladım kişiye yazı yazdım ardından zaten yazı yazarken sıktığı görülüyor. Güvenli bölgede sığınmadım çok fazla beklemedim yazı yazdım ve sokağa geçtim. Şahıs onaylı birlik basmayı çok seviyor sanırım tek başına mekanın içine kadar girmişti.

#4 - 17.09.2023 12:41
Poschevo çatısından bizim birlik oyuncuları ateş ettiler sonrasındaysa sen PD önüne kaçıp sığındın. Dediğine göre de sığınmadın fakat orası kervansaray değil. Çatışmadan kaçıp oraya sığınıyorsun. PD' önünde beni kışkırtıyorsun.

#5 - 17.09.2023 12:49
Dostum yazı yazmak yerine savunmanı yapmanı istiyorum. 24 saat geçmiş ne bir ss ne bir savunma. Yazı için durdum ve geri gittim savunmanı yaparmısın ve ardından sonuçlansın. @blackmamba  Sonuçlana bilir.

#6 - 17.09.2023 12:53
Rolde problem yok. Karakteriniz güvenli bölgede hakaret etmeyi göze alıyorsa vurulmayı da göze almalı. Ceza verilmeyecek.

Alıntı
Ağır silahlar(AK-47, Shotgun vb.) ile bisiklet, motor gibi araçları süremezsiniz. Non RP kapsamında ceza alabilirsiniz.

Bunun için de problem yok.