Konu: Reece Collins - Role uymama  (Okunma sayısı 167 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.09.2023 21:02
Sunmuş olduğum ekran görüntüleri sanırım sizleri tatmin etmiyor. Terslediğim bir nokta yok, başkası tarafından tepki görüyorsunuz. Siz iş üzerinden soru soruyorsunuz, yüzünüze baktıktan sonra ne iş diyerekten soru yöneltiyorum. Daha sonrasında başka bir karakter size karşı role giriyor, hedefinizde yine Halvorson olduğu için yediremediğinizden o karaktere yönelik rol yaparak kışkırtıcı ortam olmasına sebep oluyorsunuz. Eğer legal ortamında Halvorsun'un yaptığı ihlal görülüyorsa otomatikmen sizin rolünüzde ihlali kapsıyor, zora ki kışkırtarak sizinle role girmesini sağlıyorsunuz. En başta giyinimi üzerinden bir laf atma girişiminde bulunmasaydınız bu rol gerçekleşmeyecekti, bu doğru.  Kadın karakter yönetmek ile alakası olan konu ne anlamadım? Dövüş şampiyonu kadın rolleri dönüyor o kadar sunucu içerisinde. Bir kadın bir erkeği yere düşüremez ya da yatıramaz mı? Olayı gerçekten saptırıyorsunuz. Daha savunma gelmeyecek, sonuçlanabilir.

#11 - 11.09.2023 22:40
Dostum bu bahsettiğin şeyler Reece_Collins karakteriyle alakasız. Kaltak lafını kullanmış olabilirim bu da artık olayın patladığı zamandı, buna zaten sende hayır diyemeyeceksin. İkinci olarak role uyumsuzluk diyorsun, sen burada kendi PG'ni paylaşmışsın. PG yapıp yapıp karşıdakilerin role uymalarını beklersen hep bu tarz olaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsin. Birazcık kendini öz egondan sıyrılarak rollere bakarsan daha eğleneceksin, benim karakterim asla boyun eğmez tarzı roller cidden can sıkıcı. Bir de legal bir karakter.  Kadın erkeği yatıramaz diye bir şey asla demiyorum fakat karşındaki şans tanımadan asla bunu yapamazsın. Ben sana yapmış olsaydım bende tanımak zorundaydım bunun kadın veya erkeği yok.
« Son Düzenleme: 11.09.2023 23:53 Restnox »

#12 - 12.09.2023 00:10
Karşı taraf ile birebir görüşüldü, çözüldü. Şikayet edilen bir durum kalmadı.