Konu: Tom_Schulz-10.09.2023 (DM)  (Okunma sayısı 115 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.09.2023 22:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A  Karakter adı: Tom_Schulz  Forum ismini nasıl bulacağımı bilmiyorum.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Cesar_Askalow

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A 10.09.2023- 20:02- 20:14 Arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A Şahıs İlk önce aynı yerde olaydan 5 Dk önce Bana sıktı ancak orada ss alamadım, zaten düşüremedi orada. Sonrasında Benzinlikte tekrardan sıktı ve Beni düşürdü, sıkarken Benzinlik patladı ancak şahısa birşey olmadı Benzinliğin dibinde olmasına rağmen. Keşke video kayıtım açık olsaydı ancak açık değildi, şahıs Bisikler ile Beni peşledi Benzinlikte birden bire sıkmaya başladı ve düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A https://cdn.discordapp.com/attachments/936329834483830844/1150479849375400077/image.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A  Bu ilk forumum, forum sayfasına daha alışamadım bazı şeyleri yanlış yaptıysam kusuruma bakmayın. Şahısın forum ismini nereden bulacağımı bilmiyorum o yüzden yazamadım.

#1 - 10.09.2023 22:20
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 11.09.2023 01:15
@cagci 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin.

#3 - 11.09.2023 22:33
Benim aracım patladı, Ben benzin alıyordum. Orada araçtan ateş çıktığında Ben yola kada koşup kaçtım zaten, araç patlıyonca Benzinlikte patladı (Araç benzinliğin yanındaydı, benzin alıyordum.) Ancak sen Benzinliğin dibinde olmana rağmen bayılmadın, keşke video kayıtımı açsaydımda görseydik. Sen Bana durduk yere sıktın, Ben öncesinde sana küfür vb. Şeyler yapmadım, hasar bilene vermedim, seni tanımıyorum bilene. Eğer birşey yaptıysam lütfen SS veya video kayıtını at.

#4 - 11.09.2023 23:30
Merhaba, şikayet incelendi.

Bisikletinize çarptığı için/sizi düşürdüğü için birine ateş açmanız geçerli bir neden değil. Brawl rolünü veya benzeri basit rolleri tercih edebilirdiniz. Bunun yanı sıra kişiye bir kere sıkıp düşürememişsiniz, sonra yakalayıp tekrar sıkıyorsunuz.

Tom Schulz karakteri cezalandırılacak.

K/A