Şikayetin amacını farklı yönlere saptırmayalım lütfen. Size söylenilen her şeyi ırkçılığa vuracaksanız siyahi karakterin anlamı nerede kaldı? Halvorson sizinle diyaloğa geçmediği için kendi kendinize kuruluyorsunuz, bir başkasının dediğinden dolayı karakterime laf atıyorsunuz. Sizlerden rica ediyorum madem ekran görüntülerinizi atıyorsunuz, var yani elinizde. Kışkırtıcı sözlerle ortamı alevleyen tarafı da sunabilir misiniz? Ben hemen sunayım.

[/quote]
Öncelikle rolün başından itibaren özetleyecek olursak, rolde Kendrick_Hammond karakterini soru sorduğundan dolayı tersliyorsun. Ardından erkek arkadaşın bana "Kadın gerilirse, ben de gerilirim." tarzında bir cümle kuruyor. Ardından senin karakterinin kıyafeti hakkında konuşuyorum ve soru sorduğumdan dolayı olayın neden büyüdüğü hakkında söyleniyorum. Oradan itibaren ipler kopuyor ve her iki tarafta savunmasına geçerek birbirleri hakkında kötü sözler kullanıyor. Sana sürtük ve kaltak kelimelerini kullanan arkadaşlarım beni savunduğundan dolayı öyle terimlerde bulunuyor. Karakterime köpek kulübesi benzetmesi yaptığın zaman herhangi bir fiziksel saldırıda bulunmuyorum. Olayın sonlarına doğru işletme sahibinden izin alınmadan bize karşı fiziksel atakta bulunuyorsun ve tek hamlede arkadaşımı yere düşürüyorsun. Kas sisteminden örnek veriyorsun fakat bir kadın karakter yönetiyorsun. Bir erkek karakteri sadece elinden kendine çekerek ve bacağından çelme takarak yere düşüremezsin. Bu bir Powergaming kural ihlalidir. Elinden tuttuğun gibi zaten Reece Collins sana doğru gelmemek adına o an bir tepkide bulunacaktır. Burada da yine oyuncunun tepki vermesini beklemiyorsun, direkt olarak yere düşer ve engel olmadığından bahsediyorsun. Konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok, yetkililer konuyu iyice inceleyeceklerini düşünüyorum
[/quote]
Sunmuş olduğum ekran görüntüleri sanırım sizleri tatmin etmiyor. Terslediğim bir nokta yok, başkası tarafından tepki görüyorsunuz. Siz iş üzerinden soru soruyorsunuz, yüzünüze baktıktan sonra ne iş diyerekten soru yöneltiyorum. Daha sonrasında başka bir karakter size karşı role giriyor, hedefinizde yine Halvorson olduğu için yediremediğinizden o karaktere yönelik rol yaparak kışkırtıcı ortam olmasına sebep oluyorsunuz. Eğer legal ortamında Halvorsun'un yaptığı ihlal görülüyorsa otomatikmen sizin rolünüzde ihlali kapsıyor, zora ki kışkırtarak sizinle role girmesini sağlıyorsunuz. En başta giyinimi üzerinden bir laf atma girişiminde bulunmasaydınız bu rol gerçekleşmeyecekti, bu doğru. Kadın karakter yönetmek ile alakası olan konu ne anlamadım? Dövüş şampiyonu kadın rolleri dönüyor o kadar sunucu içerisinde. Bir kadın bir erkeği yere düşüremez ya da yatıramaz mı? Olayı gerçekten saptırıyorsunuz. Daha savunma gelmeyecek, sonuçlanabilir.

Son olarakta eklemek istediğim bir madde var. Orası güvenli bölge niteliğine girmez diye biliyorum. Orada on bilemedin on iki kişiyiz (dört-beş kişi sizlersinz zaten) Bir restoran açılışı değil, işletmenin bulunduğu civar bile güvenli bölge değil. Kas sistemi yaptığım rolü de destekliyor, karşı tarafın kasına baktım sıfır'a iki olması gerekiyor. Bu sistem bu tür rolleri destekliyor, dene atılması şart değil. Zaten emotemin sonuna bakınız, kapaklanmasını sağlar demişim. Karşı taraf do ya da me kanalını kullanarak rolü şekillendirebilirdi. Admin bekliyoruz. (Kas gücüm on beş'e on beş civarı)