Konu: büyük sikayet  (Okunma sayısı 699 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 09.09.2023 20:39
Merhabalar, öncelikle savaşa yada karşı tarafa neden sıktığımı açıklık getireyim. Benim karakterim şuan hiç bir birliğe bağlı değil zamanında oda bir kaç gün oluyor, arkadaşlar Poschevo hooduna gelip Poschevo yetkilileriyle ticaret konuşuyolardı ve benim orda bulunma sebeplerimden birisi arkadaşımın orda olması. Yanında takılıyordum bir anda Jimmy Boccia karakteri bir anda dostumla tartışmaya başladılar. Bu konuda hala bana gelen bir durum yok ardından. Bıraktığım ss anlarsınız: https://hizliresim.com/njixmgn
https://hizliresim.com/1mb18cd
https://hizliresim.com/1a6f3u4
https://hizliresim.com/qrvre3u

Jimmy karakteri benlik bir durum yokken benim ile dalaşmaya bana laf çarpıtmaya başladı. Başka bir onaylı hood içerisinde olduğumuz için bişey yapmadım.
Arkadaşlar ısrarla devam edince onaylı hood içerisnde vurmak istemediğimiz için takip ettik ve kasaba tarafında pineklediklerini gördük. Bir süre takip ettikten sonra arkadaşa sıktık sonra olay ile alakamız kalmadı. Daha sonrasında kendisi küfürler savurmaya ve kışkırtıcı sözler söylemeye devam etti. Daha sonra savaş denmez ama bu zamana kadar devam etti yani. Benlik bu kadar olayı başından sonunda kadar anlattım KENDİLERİ BAŞLATTI ilk başta bizlik bir durum yoktu yani benlik...

#21 - 09.09.2023 20:56
@Carti2 , @Skysurge , @Eswiper@Markovv ,@Danqer  hepiniz farklı farklı birliktesiniz, başka bir birliğe toplanıp sıkmanızı gerektiren sebebi burada tek bir gönderi altında açıklar mısınız? Şikayete başka taraflar yazdığı taktirde susturma alacak. Sadece etiketlediklerimden bir postu geçmeyecek şekilde savunma bekliyorum.
Gerekli her şeyi başta belirttim, sıkma sebebi vb her şeyi. Toplanma sebebimiz veya birlik halinde olmamızın en büyük sebebi ise IC karakterlerin birbirleriyle konuşmuşluğu,tanışması veya kavga ettikleri oldu. Karakterler yeterince birbirlerine yakınlar, IC rollerde bile beraber geziyorlar.

#22 - 09.09.2023 21:14
Jimmy_Boccia karakteri, birliğinden birisi ile Idlewood çevresinde (hood sınırlarında) maskeli bir şekilde dolaşıyorlardı. Kişilerden küfür dışında bir cevap alamayınca karşılık verdik. Olayın bir yerinde varım zaten. Karakter önceden de Lowell_Gavin'e ırkçı söylemlerde bulunduğu için böyle bir karşılık görmesi normal.

#23 - 09.09.2023 21:33
Merhabalar tam olarak ise orada bulunma sebebim 07/09/2023 tarihinde sosyal rp amaçlı arkadaşların açtığı mekana gidiyorum. Orada ise Jimmy'nin mekana gelerek taşkınlık çıkardığı ve bizlere laf atıp ateş açtığı görülüyor.

Jimmy'nin laf ve küfürler ettiğinin kanıtı:
Spoiler: GösterGizle

Jimmy'nin silah çekip sıkıyor ama beni düşüremiyor diğer arkadaşları düşürüyor. Kanıtı:

Bu olaydan sonra ise 08/092023 tarihindeki birliğimdeki Killon_Champman adlı üyemi ve İdle üyelerini tehdit ediyor ve kışkırtıyor. Birkaç laflar söylüyor.

Burada ise Killion'a köpeklerle kavga et diyor. Kanıtı:

Burada Killon'u tehdit ediyor. Kanıtı:

İdle ile bağlantımız ne derseniz zamanında  bu olaydan önce Cordizelli beni kaçırmaya çalıştığında İdle'dan birkaç üye yardıma koşmuştu. Onlarında Carneglia birliği ile savaşta olduğu için bir nevi bende onlara yardım etmiş oldum. Ama amacımız da Carneglia'ydı.

İdle'ın bize yardım ettiğinin kanıtı:
« Son Düzenleme: 09.09.2023 21:44 Skysurge »

#24 - 09.09.2023 22:26
Merhabalar tam olarak ise orada bulunma sebebim 07/09/2023 tarihinde sosyal rp amaçlı arkadaşların açtığı mekana gidiyorum. Orada ise Jimmy'nin mekana gelerek taşkınlık çıkardığı ve bizlere laf atıp ateş açtığı görülüyor.

Jimmy'nin laf ve küfürler ettiğinin kanıtı:

Jimmy'nin silah çekip sıkıyor ama beni düşüremiyor diğer arkadaşları düşürüyor. Kanıtı:

Bu olaydan sonra ise 08/092023 tarihindeki birliğimdeki Killon_Champman adlı üyemi ve İdle üyelerini tehdit ediyor ve kışkırtıyor. Birkaç laflar söylüyor.

Burada ise Killion'a köpeklerle kavga et diyor. Kanıtı:

Burada Killon'u tehdit ediyor. Kanıtı:

İdle ile bağlantımız ne derseniz zamanında  bu olaydan önce Cordizelli beni kaçırmaya çalıştığında İdle'dan birkaç üye yardıma koşmuştu. Onlarında Carneglia birliği ile savaşta olduğu için bir nevi bende onlara yardım etmiş oldum. Ama amacımız da Carneglia'ydı.

İdle'ın bize yardım ettiğinin kanıtı:

Burada hiç bir türlü yan karakterimle illegal rol yapmıyorum. Sadece oraya sosyal rp yapmaya geliyorum ve sonrasında olaylar patlıyor. Yönetici doğru kararı verecektir. Arkadaşın zaten camhunt ve mixing yaptığı ssleri atması aşırı absürt bir olay. Tekrardan dediğim gibi gerekli kararı admin verecektir.

#25 - 10.09.2023 01:32
Merhaba, tüm etiketlediğiniz kişiler savunmasını yaptıklarına göre ben de bir şeyler yazmak istedim.

İlk olarak, gelelim @Danqer in savunmasına :

Arkadaş, kuralları bilmiyor.. Tartışmadan kaynaklıdan ateş açtıklarını söylüyor.
Danqer'in bilmediği ve çeliştiği kural : https://prnt.sc/JNUd5nAknkqQ

---------------------------

Şimdi gelelim, @Eswiper in savunmasına,

Arkadaş hiç kanıt sunmadığı için bir şey diyemiyorum :) Kanıtları olmadığı içinde bu savunmanın ciddiye alınmadığınıda biliyorum. Maskeli şekilde geçtiysem.. Bunu Jimmy karakterine nasıl aktarıyorsunuz? Bu bir kural ihlalidir. Dediğim gibi kanıt olmayan bir savunmanın üzerinde durmayacağım.

-------------------------------------

Gelelim, @Skysurge nin savunmasına,

1-Arkadaş, tartışma veya küfürleşmenin bir ateş etme sebebi olmadığını BİLMİYOR.
2- Tehtid yok ortada, üstelik bir isim belirtmemişim. "Killion git köpeklerle kavga et." gibisinden.
3- Arkadaş, alt karakterin üst karakterin rollerine yansıtıyor :) Ne diyeyim.. Buna bir şey bile yazmayacağım.
4- İdle'nin yardım ettiği kanıt, yorum yok. :)

Mixing ve Camhunt İFTİRALARINA AÇIKLAMA

Bir ihlal yaptığım Screenshotu neden açık açık paylaşayım? Merak etmeyin, bir şikayetiniz varsa Oyuncu şikayetleri kanalını kullanın.

#26 - 10.09.2023 02:16
Sadece küfür-kavga vb. sebeplerden dolayı arkadaş grubu olarak toplanıp birlikte sıkamazsınız, bu tamamıyla bir ihlal.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=149130.0
Buradaki ihlale ek olarak ceza alacaksınız.