Konu: SENATÖR MCHALSTEAD'TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!  (Okunma sayısı 93 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.09.2023 20:17

BİZİ TAKİP EDİN
VICE  CITY: 25         SAN FIERRO: 19         LAS VENTURAS: 27                                                   BİZİ  VICE SOCIAL'DA TAKİP EDİN!
                                                        #vicenews #onlytrue #save       
GÜNLÜK HATIRLATMA:     BURAYA EĞLENCELİ BİR ŞEYLER YAZ

SENATÖR MCHALSTEAD'TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!

Senatör Thomas McHalstead, son dönemlerde artan yüksek rütbeli polis cinayetleri ve sivil halka yapılan saldırılar hakkında önemli bir basın açıklaması yaptı.

KOLLUK KUVVETLERİ VE SİVİL HALKA YAPILAN SALDIRILAR

Senatör Thomas McHalstead, son dönemlerde artan kolluk kuvvetleri ve sivil halka yönelik saldırılar konusunda önemli bir açıklama yaptı. Basın açıklamasında, McHalstead şunları ifade etti:

Thomas McHalstead: "Değerli Vatandaşlar, Ben Thomas McHalstead, bu şehre hizmet etme onuruna sahip olduğum Senatör olarak sizinle bir aradayım. Sizlerin bana olan desteğiyle birlikte bu göreve seçildiğimden beri bu şehre hizmet etmeye ant içtim. Sizlerin önünde bulunmak benim için büyük bir onurdur. Güzel şehrimizde hizmet etmeye söz veren tek kişi ben değilim, asıl kahramanlar buradadır. Asıl kahramanlar, yanı başımızdalar. Gece gündüz şehrimizi koruyan, sabahları işimize gitmemizi ve okulumuza gitmemizi sağlayan cesur ve fedakar Polis Departmanı üyeleri için hepinizden büyük bir alkış bekliyorum.

"Ancak son zamanlarda bu fedakar kahramanlarımızın yaşadığı zorluklar tüm Amerikan halkı için bir endişe kaynağıdır. Bizim için her türlü fedakarlıkta bulunan Polis Departmanı içinden bazı kahramanlarımızı kaybetmekte olduğumuz gerçeğiyle yüzleşiyoruz. Amerikan halkı onlara minnettar. Tanrı onları kutsasın ve yüceltsin; hepsi eyaletimizin en büyük melekleri, temsilcileri ve biz onlara çok şey borçluyuz, özellikle ben. Beni seçen halkımı koruyanlara karşı minnettarlık borçlu olacağımı asla unutmayacağım. Hepsinin cenaze törenlerinde bizzat bulunacağımı buradan tüm şehrimize belirtmekten gurur duyuyorum.
Kahramanlarımızın son yolculuklarında yalnız bırakılmayacaklar. Bu acımasızlığı gerçekleştirenler yakalanıp adaletin önüne çıkarılacaklar. Kahramanlarımıza yapılanların hesabı kimsenin yanına kâr kalmayacak. Suçlular en kısa sürede adaletin karşısında hesap verecekler ve kahramanlarımızın intikamını ödeyecekler."

SENATÖR'DEN SEÇİM MESAJI! YAKINDA SEÇİM Mİ VAR? KENDİNE OY İSTEDİ!

"Değerli şehir halkı, yakın gelecekte eyalet yönetiminde alınan kararların takipçisi olacak ve uygulanmasını sağlayacağım. Sizi asla yalnız bırakmayacağım ve tüm sorunları dinleyeceğim. Size bu konuda söz veriyorum. Beni seçtiğiniz için pişman olmayacaksınız, tüm sorunları çözeceğim. Bu tür acı haberler sona erene ve bu insanlar adaletin önüne çıkarılana kadar bu yoldan sapmayacağım, sonuna kadar gitmeye devam edeceğim. Halkıma ve halkımı koruyanlara zarar verenlere karşı şehri temizlemek ve adaleti sağlamak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bu en kısa sürede gerçekleşecek. Gelecek seçimlerde ve sonrasındaki seçimlerde beni seçtiğiniz takdirde tüm sorunlarınıza çözüm bulacaksınız. Bunu her biriniz göreceksiniz. Benim tek amacım eyaletime ve Amerikan halkına hizmet etmektir. Yeni seçildiğimiz takdirde eyalet olarak en iyisi olma yolunda ilerleyeceğiz, size söz veriyorum. Konuşmamı burada sonlandırıyor ve tüm dinleyen şehir halkıma teşekkür ediyorum."

Senatör McHalstead, açıklamalarının ardından güvenlik ekipleri eşliğinde aracına bindi.

G
Ü
N
D
E
M
HABER

VICE
NEWS.
EDİTÖR
Jenna Roussier
HABER
Jenna Roussier
KAMERA
Nadia Lambert

Jenna Roussier
Vice News Muhabiri

Jenna Roussier, 2000 yılında Fransa'nın Paris şehrinde doğdu. İletişim alanında yüksek lisans derecesini Paris Amerikan Üniversitesi'nden aldı. Gazetecilik kariyerine başlamadan önce birçok haber ajansında staj yaparak gazetecilik becerilerini geliştirdi. Kariyerine Vice Media'da devam etmektedir.

Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice Media Group & Malibu Corporation, 2023
[/td][/tr][/table]
« Son Düzenleme: 07.09.2023 20:31 bangzb »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 07.09.2023 20:17

Vice News'ın bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[url=https://www.vice-rp.com/forum/index.php?board=383.0][img]https://cdn.discordapp.com/attachments/1067388039317438474/1110842834988302376/vice_news_yorum_banner.png[/img][/url]

[size=14pt][b]Rumuz:[/b][font=chakra petch] N/A [/size]
[size=14pt][b]Yorum:[/b][font=chakra petch] N/A [/size]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok