Konu: [1.09.2023] Rey Felix-DM  (Okunma sayısı 183 defa)

#10 - 01.09.2023 15:38
Rey_Felix karakteri ile ic den arkadaşız senle kavga ettiğimizi görünce olaya arkadaşım olarak katılması normal...

#11 - 01.09.2023 16:07
Alıntı
Marcio Rodriquez'e çarptığını biliyorum kendisi bizim arkadaşımız ve role dahil olma sebebimiz bu. Önceki gün sorun yaşadığın Lance benimle aynı araçta bulunuyordu ve bahsettiğim araç o anlamak mı istemiyorsun bilmiyorum ama biriyle bir tartışma içerisinde olduğun zaman yanındaki arkadaşlarının dahil olması gayet normal bir durum ben şununla yapıyordum böyle oldu veya bununla küfürleştim diğeri girdi gibi şeyler bir sorun teşkil etmiyor ayrıca /aw diye bir komut bulunuyor şikayeti başka yerlere çekip açık aramanın manası yok, bu kadar açık olan bir olayda dahi mixing yaptığım yönünde şüphelenmen güldürdü eğer aksi yönde bir kanıtın varsa ekleyebilirsin sorun değil bu platform herkese bu hakkı tanıyor.

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

#12 - 02.09.2023 14:30
Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak
Kuralda gayet açık yazılmış, Rey Felix karakteri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.