Konu: 31.08.2023//Bezan_Kapllani - Geben meine Tabanca  (Okunma sayısı 266 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 31.08.2023 15:28
Dostum asıl rol imkanı sağlamayan sensin, rolde seni kandırarak kelepçelerimi çözdürmeye çalışıyorum aynı zamanda adamı beni kaçırması için ikna ediyorum. Her şey tıkır tıkır işlerken taser sıkıyorsun, taserinden kurtulup kaçtığım için hazmedemiyorsun. Üzgünüm ama bunun adı roleplay, polis rolünü iyi yapabilseydin beni orada kelepçelerdin veya yerdeyken dizinle bedenimi bastırma emotesi verirdin. Taser atıp 'salak' yazacağına üzerime atlasaydın kaçamazdım, yapacak bir şey yok.
Senden daha dinamik, akılcı bir politikayla rp yaptığım için elinden kaçtım, o taser bende olsaydı 3-4 kişiyi aynı anda tutuklayabilirdim, savunmamı yapmama rağmen sürekli bir şeyler yazıyorsun ve şikayeti bulandırıyorsun. Sınırsız silah, zırh, taser, araba bunlara sahipsin eğlenerek rol yapman gerekirken saçma şikayetler açıyorsun.
Bu sefer ciddiyim bu kişiye daha fazla yanıt vermeyeceğim, iyi forumlar.

#11 - 31.08.2023 15:29
@ozmeninho sonuçlandırabilir misiniz? Savunma yapmama rağmen sürekli farklı suçlamalarda bulunuyor ve yanıtlamak zorunda kalıyorum bu şekilde 10 sayfa kasacağız gibi duruyor.

#12 - 31.08.2023 15:35
Dostum asıl rol imkanı sağlamayan sensin, rolde seni kandırarak kelepçelerimi çözdürmeye çalışıyorum aynı zamanda adamı beni kaçırması için ikna ediyorum. Her şey tıkır tıkır işlerken taser sıkıyorsun, taserinden kurtulup kaçtığım için hazmedemiyorsun. Üzgünüm ama bunun adı roleplay, polis rolünü iyi yapabilseydin beni orada kelepçelerdin veya yerdeyken dizinle bedenimi bastırma emotesi verirdin. Taser atıp 'salak' yazacağına üzerime atlasaydın kaçamazdım, yapacak bir şey yok.
Senden daha dinamik, akılcı bir politikayla rp yaptığım için elinden kaçtım, o taser bende olsaydı 3-4 kişiyi aynı anda tutuklayabilirdim, savunmamı yapmama rağmen sürekli bir şeyler yazıyorsun ve şikayeti bulandırıyorsun. Sınırsız silah, zırh, taser, araba bunlara sahipsin eğlenerek rol yapman gerekirken saçma şikayetler açıyorsun.
Bu sefer ciddiyim bu kişiye daha fazla yanıt vermeyeceğim, iyi forumlar.
Çok iyi rolcüsün, bu şekilde devam.  :o :o

#13 - 31.08.2023 15:37
Evet öyle derler.

#14 - 31.08.2023 15:42
Kartuşu sökmeden kelepçeleme emotesi verseydin bu şikayet hiç açılmayacaktı.  :sampanya:

#15 - 31.08.2023 15:47
Kartuşu sökmeden kelepçeleme emotesi verseydin bu şikayet hiç açılmayacaktı.  :sampanya:
Daha fazla şoka maruz kalmasını istemedim  :'(

#16 - 31.08.2023 19:01
Tazer kişiyi şok etkisine sokan ve kilitleyen bir şey. Sunduğunuz videolardaki adamlar Bezan Kapllani karakterinden farklı olarak kaslı tipler, son videodaki adamın da hareketlerinden ve bakışlarından madde etkisi altında olduğunu görebiliyoruz. Tazerın sistemsel stun süresi bittikten sonra direkt olarak koşarak kaçmanız makul görünmüyor. Ki arabaya binerken ikinci defa tazerlanmışsınız ve hitmark çıkmış, nasıl ittirme ve kaçma emote'u verip kaçma hakkını kendinizde görüyorsanız orada gördüğünüz tazer emote'una da uyum sağlamalıydınız.

Bezan Kapllani karakteri Non RP kapsamında cezalandırılacak. Ayrıca rol esnasında üzerinde 35 gr kokain bulunuyormuş, IC cezası da üzerine eklenip yapılması gereken işlemler yapılacak.