Konu: David CANDELLLA  (Okunma sayısı 189 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.08.2023 21:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @born from virgin mary  David Candella

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS de gözükmekde

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: PG, Fear RP arkadaş elinde silah olan birine yumruk ile saldırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alsın

« Son Düzenleme: 24.08.2023 22:52 Uzgun »

#1 - 24.08.2023 22:36
yumruk felan atıyo deli

#2 - 25.08.2023 00:17
Merhaba,
Silahının mermisi bittiği için Connor karakterinin üstüne koşuyorum, sonrasında arkadaşım evinden çıkıp Connor karakterine ateş ediyor, bir şekil kaçmayı başarıp suya vasıtasıyla bir şekil ortadan kayboluyor.
Ayrıca şunu da belirtmek isterim gpsle işaretlemiş olduğun ev adresini hangi yol vasıtasıyla edindin? Edward karakterinin telefonunu rolde alıkoyduk, burada kural ihlali mevcut. Arkadaşlar apaçık mixing yaparak bizi bir şekilde buluyorlar.

Bahsedilen olaya dair kanıtlar;
Spoiler: GösterGizle

Sıyırık rollerini hastanede geçirdiğime dair kanıtlar(Bir kısmını alamamışım);
Spoiler: GösterGizle

Bazı şeylerden feragat edip böyle bir role katlanıyorum. (Arkadaş sunucuda huzursuz bir ortam yaratmakla meşgul, kendisi için şahsi bir şikayet oluşturacağım.)

#3 - 25.08.2023 01:35
Kankacığım sen bana yumruk atmaya mermim bitmeden önce başlıyorsun lütfen kendimizi kandırmayalım.

realistik olalım tek mermim bile olsa Kaçman gerekiyor o mermi kafanada gelebilir, sen ama üstüme koşuyorsun :D

#4 - 26.08.2023 01:44
Dostum orada Joseph Villari karakteri ile çatışıyordun. Bende çevrende  koşturuyordum. (Sağ sol yapıp herhangi bir tehditte karşı kendimi savunuyordum.) Sonrasında mermin bitti üzerine koşmaya başladım. Durum bundan ibaret.

#5 - 26.08.2023 03:34
Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak
David Candella karakteri Fear RP kapsamında cezalandırılacak.