Selamlar, öncelikle rolü yaparken soyadına hiç dikkat bile etmedik burda tamamen hatalı olduğumuzu kabul ediyoruz. Her hangi bir yaptırımı mevcutsa buna da razıyız. Fakat saçma olan kısım ic rol ile belirttim demen senin ic rol ile belirtmen o an benim gözümde korktuğun için kaçmak için ortaya attığın bir durum gibi geldi. Bu durumları ic rol ile aktaramazsın zaten bunun için koyulmuş /b komutu mevcut. Yapman gereken şey "/b arkadaşlar bu karaktere nc attım tanımıyorsunuz, şu anda önemli bir işim var çıkmam gerekli" diyerek quit atmandı. Bu durumda ne ben şikayetle uğraşırım ne de aklımda bir soru işareti kalır. Sen bize ooc olarak hiç bir durumu belirtmeden aracına binip araç ile kacacak gibi çalıştırıp ardından araç içinde quit atmandı. GB alanında agresif rol yaratıyorsunuz demişsin. Bulunduğun bölgeye gayet şakalaşarak sakince geldik, yanına oturduk sorunu nasıl çözücez? vb. gibi olayı çözmeye yönelik sakince hareket ettik. Yetkililerin gerekli hareketleri yapacağına güveniyorum. /B ile durumu açıklamadan bir anda quit atamazsınız, yaptığın hareket SRP kural ihlaline girer. Ortalık yerde bir anda quit atarak rolden çıkış yapamazsın. Biz senin karakterini karıştırdıysak bize /b ile ooc yol ile durumu açıklarsın ve ya siz kimsiniz ben sizi tanımıyorum diye rolünü yaparsın. Çok aciliyeti varsada az önce açıklamamın başlarında yazdığım gibi /b ile durumu böyle böyle diye izah edersin. Saygılarımla.