Konu: [03.09.2023] Aktif rolde Q.  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.09.2023 00:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rex Jones / @Shepronx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Eliza Carter / @Daffyizm

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.09.2023 / 19:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde quit.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisi ile bir kaç gün önceden bir sorun yaşadık, kendisinin reklamını görünce kendisi ile konuşarak sorunumuzu çözmek istediğimiz için yanına gittik. Kendisi ile konuşmak istediğimizde bize "Gidicem", "Gitmem gerek" tarzı şeyler söyledi. Kendisinin bizimle konuşmadan bu olayı çözemeyeceğini, konuşmaz ise olayın büyüyeceğini belirttik. Koşarak aracına bindi ve kapıları kilitledi. Güvenli bölgede olduğumuz için hiç bir şey yapmadık fakat kendisi rolün ortasında daha konuşurken Q attı. 5 10 dakika bug olmuştur  girer diye bekledik fakat gelen olmadı. 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://media.discordapp.net/attachments/1033830307029327992/1148004079008759958/gallery68.jpg?width=1177&height=662

Ek açıklamalar(varsa): Kendisinden bir açıklama bekliyor ve adminlerin gerekli yaptırımı uygulayacaklarına güveniyoruz.

#1 - 04.09.2023 13:09
Olayı yaşayan karakterim Rex Jones adlı karakterimdi iki gün önce ileride Legal Oluşumlara katılmak için NC attım ve karakterimin adı Rex James olarak değiştirdim. Öncelikle NC attığım için beni IC olarak tanımıyorsunuz. Adımı söylüyorsunuz ve GB bölgede agresif rol ortamı yaratıyorsunuz. Oyundan acil çıkmam gerektiğini IC role aktardım çünkü zaten Rex James karakterini tanımıyorsunuz. Ama siz adımı söyleyip otur gidemezsin gibi GB bölgede agresif rol açıyorsunuz. Acil çıkış yapmam gerektiği içinde aracımın yanına gittim hatta NC attığım bu karakteri tanımadıkları halde giderken emote verdim ve oyundan çıkış yaptım. /b İle rolü bölmek istemedim ve rol olarak aracımın yanına gittim ve oyundan çıkış yaptım. Zaten gayet herşey çok açık. En basiti sizin IC de olay yaşadığınız karakter Rex Jones fakat benim şu an ki karakterim Rex James üstüne basarak söylüyorum NC atılmış. Siz hala benim karakterimi tanıyor rolü yapıyorsunuz bu zaten ilk yaptığınız yanlış. Zaten şikayet açacağınızı biliyordum. Açmasaydınız NC atılan bir karakteri hala tanıyormuş ve GB agresif rol ortamı yaratmaktan ben size açacaktım. Gerekli karara Adminlerin varacağına eminim olay gayet net ve açık. Teşekkür ederim..

#2 - 04.09.2023 13:22
Eski karakterimin adı ve olayı yaşadıkları karakterim. Zaten sistem de Daha yeni bir gün bile olmamıştır NC atalı gözükebilir.

https://resimlink.com/ORXv-xgu = Rex Jones eski karakterimin adı.

#3 - 04.09.2023 14:33
Selamlar, öncelikle rolü yaparken soyadına hiç dikkat bile etmedik burda tamamen hatalı olduğumuzu kabul ediyoruz. Her hangi bir yaptırımı mevcutsa buna da razıyız. Fakat saçma olan kısım ic rol ile belirttim demen senin ic rol ile belirtmen o an benim gözümde korktuğun için kaçmak için ortaya attığın bir durum gibi geldi. Bu durumları ic rol ile aktaramazsın zaten bunun için koyulmuş /b komutu mevcut. Yapman gereken şey "/b arkadaşlar bu karaktere nc attım tanımıyorsunuz, şu anda önemli bir işim var çıkmam gerekli" diyerek quit atmandı. Bu durumda ne ben şikayetle uğraşırım ne de aklımda bir soru işareti kalır. Sen bize ooc olarak hiç bir durumu belirtmeden aracına binip araç ile kacacak gibi çalıştırıp ardından araç içinde quit atmandı. GB alanında agresif rol yaratıyorsunuz demişsin. Bulunduğun bölgeye gayet şakalaşarak sakince geldik, yanına oturduk sorunu nasıl çözücez? vb. gibi olayı çözmeye yönelik sakince hareket ettik. Yetkililerin gerekli hareketleri yapacağına güveniyorum. /B ile durumu açıklamadan bir anda quit atamazsınız, yaptığın hareket SRP kural ihlaline girer. Ortalık yerde bir anda quit atarak rolden çıkış yapamazsın. Biz senin karakterini karıştırdıysak bize /b ile ooc yol ile durumu açıklarsın ve ya siz kimsiniz ben sizi tanımıyorum diye rolünü yaparsın. Çok aciliyeti varsada az önce açıklamamın başlarında yazdığım gibi /b ile durumu böyle böyle diye izah edersin. Saygılarımla.

#4 - 04.09.2023 15:42
Sizinle karakterim role girmiyorken oyundan çıkabilirim. Ortada aktif rol ortamı yanlış kişiye göre yok. Karakterim sizi tanımıyor ve zaten IC olarak gitmem gerek diyor. Aracına biniyor ve /q atıyor. Ortada Aktif Rolde /q bişey yok. Çünkü karakterim sizi tanımıyor ve rol kurmuyor. Bir anda gelip oturucaz gidemezsin diyorsunuz. Ortada sizle kurduğum Bir cümle bile yok ki aktif rol ortamı olsun. Sakince demişsin attığın sslerde bağırman ve ! kullanarak söylediklerin eğer şaka manasına geliyorsa sana göre demek ki ben şakadan anlamıyorum demektir. Dediğim gibi ortada aktif rol ortamında /q atmak gibi birşey söz konusu bile değil. Karakterim sizle role bile girmiyor ve zaten tanımıyorsunuz gelip adımı falan söylüyorsunuz. Bende aracıma giderek oyundan ayrılıyorum gayet normal. Gerekenini adminler yapacaktır diye umuyorum. Teşekkür ederim.

#5 - 04.09.2023 16:08
Şikayet açılan taraf ile görüntüde herhangi bir rolünüz görünmüyor. Somut bir kanıt yok, savunma yeterli.