Konu: Behnaz Mahiri - Yetersiz Oyuncu Profili (Cop-bait & Trolling)  (Okunma sayısı 201 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.08.2023 20:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Behnaz Mahiri ( @Emirhan1733 )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18 AĞUSTOS 2023, 19:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yetersiz Oyuncu Profili. (Cop-bait & Trolling)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş sürekli sabahtan akşama kadar Turismo kiralayıp polisleri peşine takmaya çalışıyor. Bütün gün yaptığı tek şey bu. Polislerin yanından hızlı geçiyor, polis vakasında bekliyor, polisin önüne kırıyor, kovalamacaya katılıp trollüklerine devam ediyor ve bir de tabii videoda olan kısım var. Bu arkadaş nerede polis görse -yer ve zaman fark etmez- mutlaka o gördüğü polise sataşmak zorunda. Bunu gün içerisinde sürekli yapıyor. Videoda da anlaşılacağı üzere ters şeritteyken birden önüme kırıyor, kaza yapıyoruz ve hiçbir şey olmamış gibi yanıma gelip "kahkaha atar & eğitimsiz" ifadelerini kullanıyor.
(0.04 ile 0.05 arasını izlerseniz eğer sırf bilerek çarpmak için üzerime kırdığını görebilirsiniz)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/itns44

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 18.08.2023 20:27
Savunmanızı 24 saat içerisinde gerçekleştirmelisiniz. @Emirhan1733

#2 - 18.08.2023 23:15
Senin lagın olduğu için o yüzden öyle ama yeterslzlik oyuncu profili bir durumluk yok.

Video var ama uğraşmak istemiyorum isterseniz car dm den atabilirsiniz.

#3 - 18.08.2023 23:17
Bu arada copbait bir durum gördüğüm yok copbait yapsam o peşinden ayrılmazdım videonun sonunu göstersen iyi olrudu copbaitmi görürsün

TROLLİNG Diyonda ortada troll bir durum yok

NOT: birde orda şeritime doğru gçemeye çalışıyorum fakat geçerkende sende bana çarpıyorsun bende sana birde lag olmasaydı bende duvara doğru uçardım
« Son Düzenleme: 18.08.2023 23:22 Emirhan1733 »

#4 - 18.08.2023 23:23
Savunmam bu kadar car dm için jailimi beklerim sorun değil

#5 - 19.08.2023 01:19
Behnaz Mahiri karakteri cezalandırılacak.