Konu: Bury ESP  (Okunma sayısı 441 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.08.2023 16:09
Video kesintili o arada ne olduğu aşırı şüpheli o kesik kısmı yüklemesini talep ediyorum sıktığı kişi Mongols üyesi.
selamın aleyküm dedigin sey 1, o skin gokhan'ın giydiği dm skini ve bunu birlikteki herkes biliyor ve buna sahitler
Spoiler: GösterGizle

aynı skinle dustugu ss

+ olarak hoodda pdye sıkıyorlar ve sıkmamam için bir sebep yok sen gokhan abını sanırım gozunde çok buyutuyorsun :garip:

kısılmış kesimdede klip uzun tuttuğu için streamble 250mb üstü dosyaları yüklemiyor orayıda kestim amaç orada gokhan abının heliye adamın yanına bindiğini, maske idsini kanıtlamak için koyuılan bir yer  ::)

(burynin savunması)
Şahitlimi onaylıyorum

#11 - 15.08.2023 17:43
Özel skin değil bir şey değil Binco skini sunucuda yetmiş kişi daha aynı kıyafeti kullanıyor.

Dünyanın en boş savunması.

İsmini görmediği silahsız birine uzaktan görüp sıkıyorsun sırf Mongols bölgesinde diye, emote vermiyor, iki kişiyle bölge basıyor. Abinin adını sayıklayacağına biraz da kurallara atıf yaparak savunmanı yap.
silahsız demişsin, orada yerde 2 tane pd var.. yetkililerin pd arkadaşların hasar loglarına bakılmasını istiyorum, arkadaş deagle ile sıkıyor biz de öyle harekete geçiyoruz durduk yere sıkmıyoruz.

arkadasın neden esp diye şikayet açtıgını anlamadım, sıktıgımız kisinin gokhan abın oldugunu ne bıleyım ben? mongols hooduna pd geliyor ve oda sıkıyor bende ona sıkıyorum neyini anlamadın coni 

Bury kardeşimin adına.

#12 - 16.08.2023 04:42
sonuçlanabilir @Lia

#13 - 12.09.2023 01:08
Yetersiz kanıt