Konu: Tanımadığım adam - god  (Okunma sayısı 237 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.08.2023 14:12
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Chieftain
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @sidelya father of all fathers - İran birliği
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadas baska bir kisiye god sikayeti açarken videoyu üst anti hile ekibimle beraber 0.25 de detaylıca izliyoruz ki, arkadas 8 hit yiyor ama canı azalmıo?

Kanıtlar: GösterGizle
&t=1s

deagle hit

Deagle hit

5 adette shotgun hiti

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alır umarım.

#1 - 01.08.2023 14:23
5 adette shotgun hiti wow bro, elektrik direği o bu kadar kasmanıza gerek yok. Kardeşim birazdan savunmasını yapar.

#2 - 01.08.2023 14:32
Selam, üst hileci ekibinize de merhabalar fakat açmak için şikayet açmayın. Herhangi bir hilem, cleom, modum bulunmamakta. Oyunu vanilla oynuyorum, bu yüzden gizleyecek bir şeyim olmadan rahatlıkla video kaydı alabiliyorum. Hilelerden hiç anlamam ve kullanmam.

Bildiğim kadarıyla shotgun uzaktan az vurur. Beş shotgun hiti demişsin de hit olarak gösterdiklerinden birisi elektrik direği, mesaj mı vermeye çalışıyorsun anlamadım. Şuraya canımı da bırakayım, aktif savaş öncesi meth içtik kas gücüm/dayanıklılığım 20/20.

Oyun hızı arttıran hilelerden kullanıp allah gibi uçmuyorum diye elinizden bu geliyor olabilir ama oyunum tertemiz arkadaşlar. Benden bir şey çıkaramazsınız.

#3 - 01.08.2023 14:38
Selam, üst hileci ekibinize de merhabalar fakat açmak için şikayet açmayın. Herhangi bir hilem, cleom, modum bulunmamakta. Oyunu vanilla oynuyorum, bu yüzden gizleyecek bir şeyim olmadan rahatlıkla video kaydı alabiliyorum. Hilelerden hiç anlamam ve kullanmam.

Bildiğim kadarıyla shotgun uzaktan az vurur. Beş shotgun hiti demişsin de hit olarak gösterdiklerinden birisi elektrik direği, mesaj mı vermeye çalışıyorsun anlamadım. Şuraya canımı da bırakayım, aktif savaş öncesi meth içtik kas gücüm/dayanıklılığım 20/20.

Oyun hızı arttıran hilelerden kullanıp allah gibi uçmuyorum diye elinizden bu geliyor olabilir ama oyunum tertemiz arkadaşlar. Benden bir şey çıkaramazsınız.
2 deagle kas gücün 20 ise 32 32 - 64 vurur hadi diyelim 5 shotgun hiti 20 20 20 20 20 vurdu bu durumda 164 canın azalması gerek fakat can barın gram oynamıyor merak ettim de.

#4 - 01.08.2023 14:40

2 deagle kas gücün 20 ise 32 32 - 64 vurur hadi diyelim 5 shotgun hiti 20 20 20 20 20 vurdu bu durumda 164 canın azalması gerek fakat can barın gram oynamıyor merak ettim de.

Doğrudur, ama shotgun hitleri bildiğim kadarıyla istikrarlı bir şekilde 20 vurmuyor. Kayıttan hasarları kontrol edeyim, birlikte bakalım.

#5 - 01.08.2023 14:44

Burada hasarlarım bulunuyor. İlk etapta deagle isabet etmemiş, fakat shotgun hitleri 33 ve 0 arasında rastgele vurmuş. Ardından Deagle ile uzun menzilden iki isabet alıyorum ve en son Mongols hoodunun dibinde Deagle'a düşüyorum.

#6 - 01.08.2023 14:56
5 adette shotgun hiti wow bro, elektrik direği o bu kadar kasmanıza gerek yok. Kardeşim birazdan savunmasını yapar.
kral yolun ortasında mı elektrik direği var

#7 - 01.08.2023 16:06

Ya kardeşim, saçma sapan trolleme bak diğer arkadaşların sen küçüksün diye sana söylüyor git yaz diye yapma kendini küçük düşürme toxicleme bu kadar bak gerçekten üzülüyorum sana biraz başarın olsun, hayır silah basmaya çalışıp 3 hesabını yasaklatan insanlarsınız, acıyorum halinize.

#8 - 01.08.2023 16:14
Videoyu izle fransızı oynama

#9 - 17.08.2023 23:56
Savunma yeterli.