@hayatboylegıtmez 24 saat içerisinde evi iade ettiğinize dair ekran görüntüsünü buradan iletin, aksi taktirde cezalandırılacaksınız.
Kişi bu olayın yaşandığı gün evi sisteme satmış ve ortadan kaybolmuştu. Bu olayı görür görmez oyun içinde rapor atıp yetkililere bildirmek istemiştim, çünkü evin sistemsel fiyatı şuanki piyasa fiyatına göre çok ucuz ve bir başkası bu evi alıp daha fazla karışıklığa sebep olabilirdi. Fakat raporuma cevap veren yetkili böyle konular forumda çözülüyor bir karışıklık çıkmaz diyerek bırakmıştı. Malesef ki düşündüğüm şey başıma geldi ve bugün sizin cevabınızın ardından oyuna girip baktığımda evimin başka bir oyuncunun satın almış olduğunu gördüm. Ekran görüntüleri mevcut.
Aynı gün evin sisteme satıldığını gördüğüm ve yetkililere bildirdiğimde aldığım yanıt:
Bugün oyuna girdiğimde evi bir başkasının aldığını farkettim (Ayrıca zannediyorsam sisteme satıldıktan sonra geliştirmeler gidiyor çünkü evin lüks durumu "çok iyi" olarak geçiyordu.)
Ayrıca evi sisteme satıp kaybolması ve 3 seviye bir oyuncunun Comet model araca sahip olmasını düşündükten sonra kişinin MultiAccount kullandığını düşünmekte, bu hesabından dolandırıcılık yaparak hızlıca ana hesabına para aktarmak için kullandığını varsaymaktayım. Tabi ki bu kısmını saptamak size kalmış, ben sadece evimin eski haliyle iadesinin yapılmasını talep etmekteyim. Gereğini arz ederim.