Konu: Louie_Fitzgerald.  (Okunma sayısı 109 defa)

#0 - 03.08.2023 21:31
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @fathers on the field  @Louie_Fitzgerald
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Clayton_Renolds, Murgay_Sugan, Albert_Lagos
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.08.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 03.08.2023 tarihi, saat 20.52 civarında Ganton GYM karşısındaki mavi bloklarda yeni açtığımız birliğin üyeleriyle rol döndürürken videoda da görüldüğü gibi Louie_Fitzgerald isimli karakter, yanımıza geliyor ve sohbet etmeye başlıyoruz. Rolün başından itibaren rahatsız edici ithamlar, kelimeler kullanmasına rağmen ses çıkaran çete üyelerine durmalarını ve oradan ayrılmalarını söylüyorum. Sonrasında, Clayton Reynolds isimli çete üyesi, bize rahatsızlık çıkartan adamın aracının tekerlerinin siboplarını söküyor. Hırsız bir karakteri canlandırdığı için bunu yapması gayet normal. Sonrasında, arkadaştan fazla olduğumuz için rahatça konuşabiliyor ve hareket edebiliyoruz. Sonrasında silah çekiyor videoda görüldüğü gibi, silah çektiği alan dar olduğu için, etrafında çete üyeleriyle beraber onu sardığımız için doğrultamaz halde. Ben de bunu fırsat bilip arkadaşa yumruk atıyorum. E haliyle, diğer çete üyeleri de bana yardım edip adama girişiyoruz fakat ne hikmetse, adamın canı azalmışken bir anda canı doluveriyor.  :-\ :-\ Sonra kovalamaya devam ediyoruz, arkadaş durup maske takıyor, ara sokağa geçip bize ateş açıyor. Sonrasında bincoya doğru koşuyor videoda gözüküyor zaten, sonra arkadaşım blokların arasına kaçarken bir anda ön tarafından mermi yiyor. Arkadaşın ışınlandığından veya uzaktan bir şekilde bir hile yardımıyla sıktığını düşünüyoruz. Arkadaşı döverken bir anda canının dolması da ayrı bir şey zaten.  :) Hepsi videoda gözüküyor, buraya da bir iki kural ihlali atacağım. Yeni açılan birliklere ilk 10 gün boyunca hiçbir şekilde agresif rol girişimi, haraç, savaş, baskın ve silahlı rollerle birlikte, söz olarak da baskı kurma işlemi yapılamaz. Aynı şekilde yeni açılan oluşumlar bu süreçte aynı tutumu diğer hiçbir birliğe karşı sergileyemez. Henüz kurulalı 10 gün olmadı, arkadaş gelip bize silah çekip, laf ederse buna sessiz kalmamıza imkan yok. Çünkü gerçekçi bir rol değil, ikinci olarak; Sahipli bir bölgede brawl başlatacaksanız, bölgenin sahibi olan oluşumdan daha kalabalık ve en az 4 kişi olmalısınız. Sahipli bir bölgeden kastı onaylı birlikse, ki zannetmiyorum çünkü direkt onaylı bölge sahibi yazardı. (?) Brawl rp başlatmak için bile 4 kişi gerekiyorken, arkadaş 4 kişiye karşı ne bir korku rolü sergiliyor, ne de oradan uzaklaşmaya çalışıyor. Haricinde başka söyleyeceğim bir şey yok, videoda her şey gözüküyor zaten. İyi forumlar.  ::)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken her neyse yapılsın.  :'(

#1 - 03.08.2023 21:31
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 03.08.2023 21:36
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 03.08.2023 21:38
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 04.08.2023 00:34
banned k&a

#5 - 26.08.2023 19:42
Yasaklandı.