Konu: Maske 39231 Game Speed  (Okunma sayısı 282 defa)

#0 - 21.07.2023 15:20
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske 39231 @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş Non Rp yaparak düşürmeye çalışıyor. Saniye 0.14'te öyle bir hızlanıyor ki bug mug bahanesi kurtaramaz oyunu fena hızlı. Bunun kanıtını da bisikletten indiğinde ak çıkartarak yaptığı ihlal sırasında Markus'un ekranında sıkmadığı halde hasar yiyor yani oyunu bir kaç saniye önceden ilerliyor hilesi olduğu için bu arkadaşın
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  :manifdog :manifdog :manifdog :manifdog

#1 - 21.07.2023 17:52
Kanka sana o ateş etmiyor, ben ediyorum. ::) :D :D :garip:

#2 - 22.07.2023 02:20
 Öncelikle 0.14 saniyede w spamlıyorum ve hemen yüksek hızlara ulaşıyorum. Siz de kendiniz deneyebilirsiniz. Bisikletten indiğim sırada ise sana ben sıkmıyorum yanımdaki arkadaşım sıkıyor. Hasar loglarından da bakılabilir. Oyunumda herhangi bir hile bulunmuyor. Savunmam bu kadardır. Sonuçlanabilir.

#3 - 22.07.2023 14:57
Merhabalar, şikayet açtığınız H4S4N isimli arkadaşın mutesi bulunduğundan dolayı savunmayı ben yapmak zorundayım. Öncelikle 0.14 saniyede w spamlıyorum ve hemen yüksek hızlara ulaşıyorum. Siz de kendiniz deneyebilirsiniz. Bisikletten indiğim sırada ise sana ben sıkmıyorum yanımdaki arkdaşım sana sıkıyor. Hasar loglarından da bakılabilir. Oyunumda herhangi bir hile bulunmuyor. Gamespeed zaten yok siz nasıl oynuyorsanız ben de öyleyim. Savunmam bu kadardır. Sonuçlanabilir.

#4 - 25.07.2023 14:29
Sonuçlanabilir.

#5 - 17.08.2023 23:49
Kanıtları yeniledikten sonra tekrardan oyuncu şikayeti oluşturun.