Konu: Ace_Blaze mix, mg  (Okunma sayısı 127 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.07.2023 15:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ace_Blaze @Tabutcu25

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @kreanz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mix, mg

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, dün normal bir şekilde şehirde araba ile dolaşırken Ace_Blaze adlı kişi hakkımız da uyuşturucu ticareti ihbarı atmış, polisler peşimize takılıp bizi durdurdu daha sonra kaçarken silah sıkıp bizi düşürdüler. deagle marka silahıma el koyup ıc jail attılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Silah iadesini talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 20.07.2023 15:41 Redkeys »

#1 - 20.07.2023 19:02
Şahitliğimi onaylıyorum.

Arabada seyir halinde gezerken hakkımızda alakasız bir ihbarda bulunulmuş, ihbar sonucunda polisler tarafından çevirmeye alındık, kovalandık ve silah kaybettik. Gereği yapılırsa ve silah iadesi sağlanırsa güzel olur.

#2 - 22.07.2023 14:01
Merhaba ben Ace Blaze,İdlegass önündeydiniz aracımdan inip çevredekilerle sohbet ederken cam açık bir şekilde ticaret gerçekleştiriyordunuz. Fısıldama vs. bişe yoktu herşey duyulabilir ve görülebilirdi bende IC olarak şikayetimi gerçekleştirdim. Tarafıma edilen şikayetleri reddediyorum.

#3 - 22.07.2023 20:02
Idlewood çevresinde çete üyesi bile olmayan siyahi bir karakterle sadece kaldırımda laflıyorduk. Zaten Mathis karakteri ve Trenton karakteri aracın içindeydi. Herhangi bir uyuşturucu alım satımı dönmedi. Ayrıca o esnada sizi yakınlarda gördüğümü hatırlamıyorum, şayet Idlegass'ta sohbet ediyorsanız aramızda epey mesafe olduğu anlamına gelir. O mesafeden de Idlewood gibi kalabalık bir ortamda bizi nasıl duyduğunuz da kafada ayrı bir soru işareti oluşturuyor. Eğer dönen uyuşturucu ticaretine ve nerede olduğunuza dair kanıtınız varsa paylaşırsanız seviniriz. (Not: kaldırımda sohbet ettiğimiz siyahi karakterin leveli 1 sistemsel olarak birlikte de değil. Uyuşturucu bulundurmamakla beraber satışını bile yapamaz.)

#4 - 24.07.2023 09:58
Bu tarz durumların yaşanmaması için illegal rollerinizi gizli kapaklı yapmalısınız, ihbar ve akabinde onu takip eden olaylarda bir sorun bulunmuyor. Ceza verilmeyecek.