Konu: [12.07.2023 Manhar Hajdari] RK - BUG- PG-MİX  (Okunma sayısı 141 defa)

#0 - 12.07.2023 21:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Manhar Hajdari / @arda5555

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 96 üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali
/bugkurtar
Powergaming
Mix

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş sokağa baskın atıyor, daha sonra interior girince düşüyor. Düştükten sonra içeri gir çık yapıyor ve silahını başka bir kişiye veriyor mix yaparak. Vermekle kalmıyor kalktıklarında devam ediyorlar. Joe karakteri düşürülüyor ve yaralıyken kaçırıyorlar, üstelik yaralı bir şekilde adamı taşıyıp motor sürüyor. Hooda geçince skin değişip maske çıkartıp rol yapıyorlar, bu sırada bu arkadaş rk lı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ateş ediyor
Spoiler: GösterGizle

Yaralıya düşüyor

Arkadaşına silahı veriyor mix yaparak

Yaralı bir şekilde motor sürüyor

Yaralı bir şekilde araca bindiriyor

Hooda çekip skin değişip yaralı bir şekilde devam ediyor

Ek açıklamalar(varsa): En ağır cezayı alsın

#1 - 12.07.2023 22:10
Evde değilim ve kanıtlar bilgisayarımda o yüzden buradan savunmamız yapacağım ben tedavi olup geldim ve arkadaşı öyle kaçırdım hiç bir çatışmalı role girmedim maalesef kanıtım var ama bilgisayarda ve kanıtları paylaşamıyorum. Savunmam bu şekildedir.

#2 - 12.07.2023 22:13
Kanka bilgisayar başına geçince bende şikayet açıcam zaten cesar garcia ya q atıyor polisin geldiğini görünce neyse savunmamı yaptım bu kadardı.

#3 - 13.07.2023 08:13
Tedavi olmaya kendi dilinde motora atlayıp gittin evet ve kanıt yok, üstüne üstlük rk lı olsam hastaneye gitsende bir yerin sargılı ve hala canın yanıyor olur yani yine yanlış

#4 - 13.07.2023 13:42
Manhar Hajdari karakteri Mixing ve Yaralı Kural İhlali gerekçesiyle cezalandırılacak.