Ben Henry Cerritelli, Vice Şehri'nde Malibu Corporation'a bağlı Vice Media Group'da Kıdemli Haber Editörü olarak görev yapmaktayım. Sizlerle hesabımın onaylanması için başvuruda bulunuyorum.
1997 yılında Jersey'de doğdum ve hayatımın büyük bir kısmını bu şehirde geçirdim. Üniversite eğitimim sırasında Adli Bilimler konusuna olan ilgim, kriminal vakaları araştırırken birçok haber muhabiri ve antropologla tanışmamla başladı. Bu alanda kendimi geliştirmek için Avrupa'da eğitim aldım ve fotoğrafçılık ile bilimsel dergi içerikleri konusunda ek çalışmalar gerçekleştirdim.
İş hayatıma Vice Şehri'nde Vice Media Group'ta başladım ve kısa sürede şehrin gündemine oturan birçok haberi manşete taşıdım. Vice TV ve Vice FM platformlarında çeşitli programlar düzenleyerek halkın karşısına çıktım ve köşe yazılarımla da okuyucularla buluştum. Tarafsız habercilik ilkesine bağlı kalarak, ViceSocial gibi platformlarda da aktif olarak paylaşımlarda bulunuyor ve halkın nabzını tutmaya çalışıyorum.
Kariyerim boyunca dürüstlük, doğruluk ve profesyonellik ilkelerini her zaman ön planda tuttum. Hesabımın onaylanmasıyla birlikte, ViceSocial'da da bu ilkeler doğrultusunda içerikler üretmeye ve şehrimizin sosyal medya platformunda saygın bir figür olarak varlığımı sürdürmeye devam edeceğim.