Konu: #HayatımKağıtParçası - Tıbbi Malzemeler İçin Bağış Kampanyası 28.07.2023, 22:30  (Okunma sayısı 50 defa)

#0 - 25.07.2023 23:19
28.07.2023,    22:30

Paranla övünüyorsun ancak yardım yapmıyorsun. Sen mi zengin olacaksın?
Koca Vice City'de, alt tarafı bir can kurtaracaksın.
Söyle yüce Tanrı evladı; paran mı, yoksa sen mi bu Dünya'da kalacaksın?
Ne verdin, ne alacaksın? Öteki tarafta ben seni, sende beni bulacaksın.

-

Sahil kenarında estetikli hatunlarınızla beraber mısır yerken eğlencenin dibine vuruyorsunuz, biliyor musunuz o mısırlar nasıl ekiliyor? Gelin de Palominolu Namiq Hutchinson'dan dinleyelim;

-Adım Namiq, elli sekiz yaşındayım, bekarım. Çiftçi olduğum için evlenemedim, çünkü zor geçiniyorum. Geçenlerde bacağımı traktör ezdi, eski model bir traktör ve frenleri iyi tutmuyormuş. Komşum ise bunu bacağım ampute edildikten sonra söyledi. Tanrım... Bacağımı bir ekmek bıçağı ile ampute ettiler, uyutmadılar, biliyor musunuz? Canım o kadar acıyordu ki, zaten sesim de çıkmadığı için canımın nasıl acıdığını bilmiyorlardı. Neden sağlık kulübesinde o metal kesici iplerden yok? Evet, bir arkadaşım söylemişti. Ben yakında öleceğim, burada ömürler kısa. Gerçi yirmi sene geciktim denilebilir, heheheh. Her şeye rağmen şehirliler ektiğim mısırlardan yiyerek estetikli kadınlar becerebilirler, onlar için yaşıyoruz ne de olsa. Eheheheh! Eheh...

-

Evet, Namiq Hutchinson'u dinlediniz... NEREDE VICE BELEDİYESİ? NEREDE VICE VATANDAŞLARI? BÖYLE Mİ OLACAK? BU İNSANLARI GÖRMÜYORLAR MI?

Çok namuslu, dürüst, akkaşık cömert iş insanı Zahir Mehraliyev, Willowfield 1264 numaralı işyeri civarında, Cuma günü saat 22:00'da bir bağış etkinliği düzenleyecek. Şehirdeki bütün vatandaşların bağışını bizzat sesli okuyacak ve bağış rekortmeninin adı verilecek olan bir hastaneyi Palomino Creek kasabasına yaptıracakmış. Kim ne kadar zengin göreceğiz!

- Willowfield, 1264 işyeri. CUMA günü saat 22:00 - Bağışlar okunacaktır.

((Şehrin dört bir yanında bu afişlerden var, vatandaşların dikkatini çekiyor.))
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok