Yine geçmiş günlerdeki gibi beta arkadaşın ile sudan sebeplerden açtığınız şikayetlerin bir yenisini görüyorum ve gülüyorum. Yine olay yerinde yoksunuz ve yine başkası adına bir şikayet açmışsınız. Bu da haftalarca uğraşıp sizin gibi 1000'er 1500'er dakika ceza yememizi istediğinizden kaynaklanıyor. Hep bir art niyet ile açık aramanız, olay yerinde bile bulunmayıp bilgi sahibi olmamanız pek çok şey anlatıyor aslında. Platformda barınmanız bile mucize.
Martin Walker karakterinin kullanıcısı bizimle yaklaşık 1 saat boyunca rol yaptı ve bu süreçte olabildiğince afk kalıp ihlaller zincirinde bulundu. Arabadan atlamış bir kişi için polisler gelince /b kanalı üzerinden "Q ATTI! Q ATTI!!!" yazması, birlik üyelerimin silahlarının kaptırılmasını ve jail yemesini istediğinden anlık heyecanlandı. Maalesef bu ucuz numaralarınız hiçbir işe yaramıyor ve yaramayacak. Yukarıda yazdığım sadece basit bir örnekti, bunun gibi birden fazla ihlal yapmasına rağmen şikayet açmadık ve bir büyüğünüz olarak yaşınıza verdik.
Gelelim asıl konuya, sudan sebepten açtığınız şikayete. Martin karakteri rol boyunca Fear-RP uygulamadığı ve ölüm korkusunu karakterine yansıtmadığı için CK edildi. Attığın görselde bile DM için girdiğin birlik üyen "Boris'in botları neden sürekli çamurlu köyde mi yaşıyor." yazısını /do kanalı üzerinden yazıp amacı dışında kullanırken benim attığım yazıya takılıp şikayet açman trajikomik. Sanırım hatalı emote kullanımı hakkında rol yapmadığınız için bir fikriniz yok. DM'den DM'e sunucuya giriş yaptığınız için normaldir. /do kanalı sohbet için kullanılmaz, durum belirtilir. Yapmadığınız rollerinize yansıtmayı deneyebilirsiniz.
Rol boyunca hiçbir kurala uymayıp trollediği için tarafına bu şekilde bir emote ilettim. Rol için yaptığı sağlıklı bir durum hiçbir şekilde bulunmayan, tarafımızı sürekli olarak trolleyen bu kişi için 2 z veya 3 z ile yazmam kanalı amacı dışında kullandığım anlamına gelmiyor. Kafasının karpuz gibi patladığını ve CK olduğunu belirttim.

Ultra süper rolcü arkadaşınız gördüğünuz üzere CK olduktan sonra /b fast yazıp /q attı, biz yine de yapmamız gerektiği gibi rolümüze devam edip cesedini ortadan kaldırma rolünü yaptık. Şimdi burada şikayet açması gereken taraf kim? Sorunun cevabını gayet iyi biliyorsunuz. Eğer Martin Walker karakterine yetkili işlem uygulayacaksa aşağıya rolün videosunu bırakıyorum.
https://streamable.com/odod6m"/me adamı köpek gibi yürütür, örnek bir emoteydi, sste yok."
Buna da çok güldüm, SS'leri incelemeden birinin lafı üzerine şikayete "/me köpek gibi yürütür" yazdığımı belirtmiş. Sonradan böyle bir emote atmadığımı fark edip düzeltemeyince "örnek bir emoteydi" yazmış. Kendinizi böyle durumlara sokmaktan ne zaman vazgeçersiniz bilmiyorum, çok utanç verici...
Yeni görüyorum, yine oyuncu şikayetlerini sudan sebeplerden doldurup insanları meşgul etmeye başlamışsınız. rofl