Konu: İdlewood Avenue Ratts - mermi.cs  (Okunma sayısı 311 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.07.2023 17:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leroy Vincent @Bloody

Olaya dahil olan şahit karakter adı: videoyu izleyen herkes.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.07.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: MP5 model tüfek alan herkese 60-30 şarjör olarak dağıtıldı, mermi stoğu olmadığı için kendisi mermi.cs ile mermi basmış ve 60-30 un üzerine çıkmış, İdlewood oluşumunun npcsinde mp5 mermisi yok kontrol edildi, şuan sunucuda bu mermiyi satan oluşum yok kimsede stok yok. Herzberg oluşumu 60-30 dağıtıldığını onaylayabilir. Bu arkadaşın hile  kullanmaktan cezalandırılmasını istiyorum.
Videoyu açtığı şikayetten upload ettim, sonradan yaptığı hatayı fark edince videoyu kırpıp tekrar yüklemiş ama upload ettiğimizi akıl edememiş galiba  :'(

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/7jcvyy

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsın.

#1 - 23.07.2023 17:45
silentler havada uçuşuyor jarmal karakterinde silent var(maske 32573), inceleyecek yetkili ona da bakarsa sevinirim videoda var. Şikayeti düzenlemişler silah olan yeri kırpmışlar ve bu da açık olarak kullandıkları anlamına gelir. İyi günler, kolay gelsin. Bir şey daha gördüm, düzenlemek için. Zaten araç içi fısıldaşmadan hile kullandıkları konuşmalardan mixingler belli, game speed hileside bulunuyor. Şikayet düzenlenecek
« Son Düzenleme: 23.07.2023 17:50 bestgunslinger »

#2 - 23.07.2023 17:49
silentler havada uçuşuyor jarmal karakterinde silent var, inceleyecek yetkili ona da bakarsa sevinirim videoda var. Şikayeti düzenlemişler silah olan yeri kırpmışlar ve bu da açık olarak kullandıkları anlamına gelir. İyi günler, kolay gelsin
Bu kadar kinlenmeyin be oğlum, varsa kanıtın aç.

#3 - 23.07.2023 17:54
silentler havada uçuşuyor jarmal karakterinde silent var, inceleyecek yetkili ona da bakarsa sevinirim videoda var. Şikayeti düzenlemişler silah olan yeri kırpmışlar ve bu da açık olarak kullandıkları anlamına gelir. İyi günler, kolay gelsin
Bu kadar kinlenmeyin be oğlum, varsa kanıtın aç.

Şikayetle alakasız konular atma kankam pcye geçiyorum şimdi göstereceğim ileti altına. Şikayetle ilgili konuşmalar atın.

#4 - 24.07.2023 01:43
Söylenecek çok bir şey yok, mermi tuccarında mp5 mermisi olmadığı için 3. parti yazılım kullandım, yaptığım hatanın farklındayım, savunmam bu kadar. Sonuçlanabilir.

#5 - 24.07.2023 01:45
mal varlığı kontrol edilsin, mp5de silinsin.

#6 - 27.07.2023 04:57
3. parti yazılımından ötürü ceza alacak. Herhangi bir hilenin tekrar etmesi halinde platformdan kalıcı olarak yasaklanacak.