Konu: Vice Şehrinde MotoVice Rüzgarı!  (Okunma sayısı 114 defa)

#0 - 01.07.2023 00:55

BİZİ TAKİP EDİN
VICE  CITY: 25         SAN FIERRO: 19         LAS VENTURAS: 27                                                   BİZİ  VICE SOCIAL'DA TAKİP EDİN!
                                                        #vicenews #onlytrue #save       
GÜNLÜK HATIRLATMA:     Vice şehrinin medya şirketi Vice News, yeni yıldızlarını arıyor! İletişim: 64-502-13

AYLARDILAR PLANLANAN MOTOVICE DÜN GECE YAPILDI.

Onlarca yarışmacı ve yüzlerce seyirciyle düzenlenen Florida'nın en büyük motor yarışı MotoVice, 29 Haziran'ı 30 Haziran'a bağlayan gece yarısında düzenlendi. 15 bin dolarlık ödül havuzuna sahip yarışmanın detayları haberimizin devamında...

VICE ŞEHRİNDE MOTOVICE RÜZGARI!

Aylar öncesinden duyurulan ve hazırlıklara başlanan Florida'nın en büyük motor yarışı MotoVice, şehrin önde gelen şirketlerinden Malibu Corporation ve Valachi Corporation'a bağlı Didersachs Fashion sponsorluğunda gerçekleştirildi. Motor tutkunlarının uzun süredir merakla beklediği yarışma için sponsorlar el ele verdi ve Vice Arena'da devasa bir yarışma pisti hazırlandı.

Toplamda 15 bin dolarlık ödül havuzuna sahip yarışma MotoVice, Vice halkı ve farklı bölgelerden gelen yüzlerce yarışmacı ve seyirciye ev sahipliği yaptı. Seyirciler kendilerine ayrılan bölümün neredeyse tamamını doldururdu. Yarışmaya yetişemeyen veya gelemeyen kişiler ise MotoVice'ı canlı olarak Vice News ekranlarından takip etti.

Birbirinden yetenekli motosiklet tutkunları ve sürücülerinin bulunduğu yarışmacılar arasında yer alan Raphael Colombo, yarışma kapsamında düzenlenen 5 turun tamamında rakiplerini geride bırakarak 15 bin dolarlık ödülün sahibi oldu.

''RAKİPLERİME İKİ TUR BİNDİRDİĞİMİ FARK ETTİM!''

Ekibimiz yarışmadaki 5 turun tamamını kazanarak rakiplerini ezici bir üstünlükle geride bırakan ve 15 bin dolarlık ödülün sahibi olan Raphael Colombo ile röportaj yapmayı da unutmadı:

''Açıkçası yarışmada pek dişli bir rakip göremedim. Fazla zorlandığımı söyleyemem. Motosiklete ilk bindiğimde 18 yaşında hız tutkunu bir gençtim. Daha önce İtalya'da motor kullanıyordum. MotoVice, tekrar sahalara dönmek için bana bir avantaj oldu, bir süredir motorun üzerine çıkmıyordum bile. Buna rağmen yarışmada bazı rakiplerime iki tur bindirdiğimi farkettim ama daha iyisini de yapabilirdim.''

G
Ü
N
D
E
M
VICE

VICE
NEWS.
EDİTÖR
Charles Jones
HABER
Charles Jones
KAMERA
Arşiv

Charles Jones
Vice Media Group Yönetim Üyesi

Charles Jones, 20 Ocak 1990 tarihinde ABD'nin Florida eyaletinde dünyaya gelmiştir. Florida Üniversitesi'nde gazetecilik bölümü okuyan Jones, eğitimini tamamladıktan sonra yaklaşık 7 yıl boyunca Amerika'nın çeşitli eyaletlerindeki birçok medya kuruluşunda çalışmış ve daha sonra Vice şehrine gelmiştir. Charles Jones, şu anda Vice News'te çalışmaktadır.

Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice Media Group & Valachi Corporation, 2023
[/td][/tr][/table]
« Son Düzenleme: 03.07.2023 13:51 desolate »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 01.07.2023 00:56

Vice News'ın bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[url=https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=126621.0][img]https://cdn.discordapp.com/attachments/1087489512877334568/1095011757535273030/Blue_Bright_Classic_Colour_Block_Reddit_Banner_1.png[/img][/url]

[size=14pt][b]Rumuz:[/b]  N/A [/size]
[size=14pt][b]Yorum:[/b] N/A [/size]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 01.07.2023 01:03
url=https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=126621.0][/url]

Rumuz:  valentino rossi
Yorum: benden iyileri varmis.
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
desolate,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 01.07.2023 02:01

Rumuz:  RColombo
Yorum: Beşinci turdan sonra biraz gençlerinde kazanmasına izin verdim, bu benim için güzel bir geri dönüş oldu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 01.07.2023 02:02

Rumuz:  cassiee
Yorum: raphaelin bileğinin gücüne inancım tamdı ama böyle fark atacağını hiç düşünmüyordum. iyi iş çıkarmış.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 01.07.2023 10:41

Rumuz:  Alessia Colombo
Yorum: Canım Kuzenim, bütün yarışları alıp en sonunda zirvede bıraktı.Ondan iyisini tanımayacağım. :garip: 8)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 01.07.2023 11:33

Rumuz: Japon.
Yorum: Sonraki kazananlardan ve elli bin doları spiker kilolu arkadaşa bağışlayan adamdan bahsedilmemiş.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok