Konu: Ray_Carter - Tom_Patel İFP + Mix + RK Kural ihlali + Türkçe Terim  (Okunma sayısı 252 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 19.06.2023 17:29
Hahahaha ukala adamlar mı? Üstüne birde hakaret mi ediyorsun? Saygını korumalısın öneririm.
Sana saygı duymuyorum, sadece platforma olan saygımdan ve kurallardan ötürü fazlasını senden esirgiyorum.

Teşekkür ederim ama senin saygına da ihtiyacım yok, sadece 22 yaşında bir bireysin, bu yaşında böyle davranışlar yapman gerçekten çok yanlış.
konuşma lolipop

#21 - 19.06.2023 17:32
Forumda saygını bozman seni bir yere ulaştırmaz.

Bana veya başka bir oyuncuya Roleplay konusunda ders vermeye çalışma yaptığınız rol fazlasıyla ortada, sana bir lafımız olmasa bile ilgiyi üstüne çekmeye çalışıyorsun. Arkadaşına gelirsek yaptığı hatayı kabul etti ve bitti.

Burada söyleyeceğin şeyler seni veya birliğini üstün kılmaz.

#22 - 19.06.2023 17:34

Bana veya başka bir oyuncuya Roleplay konusunda ders vermeye çalışma yaptığınız rol fazlasıyla ortada, sana bir lafımız olmasa bile ilgiyi üstüne çekmeye çalışıyorsun. Arkadaşına gelirsek yaptığı hatayı kabul etti ve bitti.

Doğru tavrı takındığı sürece herkese doğru şekilde davranırım, sana veya bir başkasına karşı üstünlük sağlama gibi bir gayemiz yok olmayacak da tek derdimiz eğlenmek. Ve sen dün geceden beri absürt bir şekilde bu eğlenceye mani oluyorsun ve cozutuyorsun. Cozutana, cozuturum.

#23 - 19.06.2023 17:37
chiko ahbabım gerekeni yapıyor

#24 - 19.06.2023 17:37
Spoiler: GösterGizle

Doğru tavrı takındığı sürece herkese doğru şekilde davranırım, sana veya bir başkasına karşı üstünlük sağlama gibi bir gayemiz yok olmayacak da tek derdimiz eğlenmek. Ve sen dün geceden beri absürt bir şekilde bu eğlenceye mani oluyorsun ve cozutuyorsun. Cozutana, cozuturum.

Mani olduğumuz falan yok, rolüne rol ile cevap verdik fazla gelmiş cozutmaya devam et.
Babaların keyfi yerinde.

#25 - 19.06.2023 17:44
Tom Patel karakteri ceza alacak, şikayet üzerinde toxic tavır sergileyenler forum üzerinden susturulacak.