Merhaba dostum, birincisinde gerçekten çok haklısın kusura bakma özür dilerim geri geri gidip arkadaşımı arabaya bindiricektim farkındaysan rol esnasında binmeye çalışıyorduk, S tuşum takılı kaldı sonrasında fark ettiysen araçla sadece durdum, en son canın düştüğünde arabayla ezmek için emote verdim hani defalarca ezmedim. Defalarca ezsem dediğin gibi olurdu. Ayrıca biliyorsun ki OOC hayatın oyunla bir alakası yok, ne senin yaptığın roller gerçek hayatınla alakalı, ne yaşadığın şehir, ne de bahsettiğin olaylar. Burada ki amacımız roleplay evet ama sunucu kurallarında dahi %100 gerçek hayatla ilgili roller yapmıyoruz. Hani tekrardan kusura bakma ilk başta ki olay için, ama ben bildiğim, öğrendiğim rol kurallarınca yaptığım yanlışta olabilir bunu bilmiyorda olabilirim, ama ben bildiğim kadarıyla şuana kadar tek hatam klavyemin takılması, onun dışında seni ezmem ile alakalı bir hata görmüyorum, çünkü emotem düşmüş. Aynı yerde arkadaşında RK kural ihlali yapıyor ve üstüne canını dolduruyor. SS'Leri aşşağıya atacağım, şimdilik admin kararını bekleyelim.