Konu: Gustavo Harden - 18.06.2023  (Okunma sayısı 123 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.06.2023 23:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gustavo Harden @32Aamirkhan32

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.06.2023 - 23.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmaching
...Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir...

Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video içerisinde brawlın başında ortasında ve sonunda ezmeye çalıştığı, başında ve sonunda başarılı olup rolün gidişatını etkilediği açık ve net görünüyor. Rolün öncesiyle sonrasıyla bir haberim. Yirmi iki yaşıdayım, onca zamandır samp oynuyorum böyle bir şey yapmadım yine aynı şekilde gençliğin getirdiği taşkalayla lisede çokça kere kavga ettim kimse bıçak çekildi diye beni arabayla ezmedi veya benzer duruma bir haberde, gazetede de rastgelmedim. Yaptığınız davranış tamamen samp dinamiğini kullanarak role mantığa aykırı saçma bir haraket.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet açmayıp her zaman öncesinde uzlaşmak için karşı tarafla blöflü bir iletişime geçerim, bir özür beklerim ama ne yazık ki yapılanın hak olduğu savunuldu ve şikayet açmak durumunda kaldım. Ceza alması temennimdir.

« Son Düzenleme: 19.06.2023 00:13 Chiko »

#1 - 19.06.2023 00:54
Merhaba dostum, birincisinde gerçekten çok haklısın kusura bakma özür dilerim geri geri gidip arkadaşımı arabaya bindiricektim farkındaysan rol esnasında binmeye çalışıyorduk, S tuşum takılı kaldı sonrasında fark ettiysen araçla sadece durdum, en son canın düştüğünde arabayla ezmek için emote verdim hani defalarca ezmedim. Defalarca ezsem dediğin gibi olurdu. Ayrıca biliyorsun ki OOC hayatın oyunla bir alakası yok, ne senin yaptığın roller gerçek hayatınla alakalı, ne yaşadığın şehir, ne de bahsettiğin olaylar. Burada ki amacımız roleplay evet ama sunucu kurallarında dahi %100 gerçek hayatla ilgili roller yapmıyoruz. Hani tekrardan kusura bakma ilk başta ki olay için, ama ben bildiğim, öğrendiğim rol kurallarınca yaptığım yanlışta olabilir bunu bilmiyorda olabilirim, ama ben bildiğim kadarıyla şuana kadar tek hatam klavyemin takılması, onun dışında seni ezmem ile alakalı bir hata görmüyorum, çünkü emotem düşmüş. Aynı yerde arkadaşında RK kural ihlali yapıyor ve üstüne canını dolduruyor. SS'Leri aşşağıya atacağım, şimdilik admin kararını bekleyelim.

#2 - 19.06.2023 12:17
Alıntı
Merhaba dostum, birincisinde gerçekten çok haklısın kusura bakma özür dilerim geri geri gidip arkadaşımı arabaya bindiricektim farkındaysan rol esnasında binmeye çalışıyorduk, S tuşum takılı kaldı sonrasında fark ettiysen araçla sadece durdum, en son canın düştüğünde arabayla ezmek için emote verdim hani defalarca ezmedim. Defalarca ezsem dediğin gibi olurdu.

Alıntı
seni ezmem ile alakalı bir hata görmüyorum

Varsayalım başlangıçta (0.6sn) S tuşuna takıldı. Pek öyle görünmese de ileri geri yaptığın aşikar ama öyle göründüğünü var sayalım. 0.30'da tekrar deniyorsun düşürmeyi ve daha sonrasında videonun sonunda tekrar deneyip başarılı oluyorsun ve bunu bir emote ile süslüyorsun. Emote verdim ve yaptım diyip işin içinden çıkmak yine doğru değil. Ezip beklemedin üzerimde çünkü buna zaten gerek yoktu, ezdin ve artık yaralıya düşmüştüm.

Alıntı
%100 gerçek hayatla ilgili roller yapmıyoruz.

Ben yapmak için elimden geleni yapıyorum, size de tavsiye ederim.

Alıntı
Aynı yerde arkadaşında RK kural ihlali yapıyor ve üstüne canını dolduruyor. SS'Leri aşşağıya atacağım, şimdilik admin kararını bekleyelim.

Kesinlikle böyle bir şey varsa ben de ceza almasını temenni ederim, kendim dahi olsam ihlal yapan aynı tutumda bulunurum, arkadaşım veya birlik üyesi olması önemli değil. Bir şikayet oluşturursan oradan takip edebilirim, kendim de uyarıda bulunurum öyle bir duruma şahit olduğumda.

edit: Ve videonun öncesini upload etmek ile uğraşmak istemiyorum ama yaptığınız ihlal rolün gidişatını değiştiriyor. Siz benden kaçarken arabayla beni düşürdüğünüzde ben artık sizden kaçmaya başlıyorum.
« Son Düzenleme: 19.06.2023 12:18 Chiko »

#3 - 19.06.2023 13:13
Gustavo Harden karakteri cezalandırılacak.

Emote vermiş olabilirsiniz fakat vermeden önce araçla ezmeye orada başlıyorsunuz ve bu rolün gidişatını engelliyor.