Konu: Metagaming  (Okunma sayısı 376 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.06.2023 16:13
Doğrulamak gerekirse, CK izni verildiğinden o yana @Countless birliğe aldığım maks 10 dakika olmuştur. Hiç bir şekilde birliğimle role dahi girmemiştir CK edilmesi doğru değil. İsmet dostumuzunda kafasında neler kurup vurduğunu biz gayet iyi biliyoruz ama üzgünüm ihlal.
Birliğe 10 dakika önce aldığın adamı R13 olarak mı aldın direkt? Yoksa Wheeler birliğine ateş edeceksiniz diye arkadaş DM atmak için mi geldi maymunluk yapmayın sunduğun delillerde IC kanıt bile yok birliğiniz kapandı CK haklarınız dağıtıldı
sonuçlanabilir
O uslübünü düzeltsen iyi edersin, maymunluk yapmak felan ? Kardeşinin videosunu alta koymuşsun sanırım kışkırtmaya çalışma çoluk çocuğun malzemesi olacak adam değiliz biz :)

Ayrıca birliğime aldığım adama istersem  R20 veririm ki tarihte bilinir ki Poschevoya giripte direk R15 rütbelerinde başlayan karakterlerde vardır rütbe sistemi seni ilgilendirmez şimdi gidip kaldırımda afk atıp Wor kültürünü yansıtmaya çalışabilirsin Mtacı çocuk
« Son Düzenleme: 15.06.2023 16:15 YUCA THE GREAT »

#11 - 15.06.2023 17:30
Doğrulamak gerekirse, CK izni verildiğinden o yana @Countless birliğe aldığım maks 10 dakika olmuştur. Hiç bir şekilde birliğimle role dahi girmemiştir CK edilmesi doğru değil. İsmet dostumuzunda kafasında neler kurup vurduğunu biz gayet iyi biliyoruz ama üzgünüm ihlal.
Birliğe 10 dakika önce aldığın adamı R13 olarak mı aldın direkt? Yoksa Wheeler birliğine ateş edeceksiniz diye arkadaş DM atmak için mi geldi maymunluk yapmayın sunduğun delillerde IC kanıt bile yok birliğiniz kapandı CK haklarınız dağıtıldı
sonuçlanabilir
O uslübünü düzeltsen iyi edersin, maymunluk yapmak felan ? Kardeşinin videosunu alta koymuşsun sanırım kışkırtmaya çalışma çoluk çocuğun malzemesi olacak adam değiliz biz :)

Ayrıca birliğime aldığım adama istersem  R20 veririm ki tarihte bilinir ki Poschevoya giripte direk R15 rütbelerinde başlayan karakterlerde vardır rütbe sistemi seni ilgilendirmez şimdi gidip kaldırımda afk atıp Wor kültürünü yansıtmaya çalışabilirsin Mtacı çocuk

üslup koruyorum dostum ilgin ve alakan olmayan şikayetlere daha fazla yanıt vermemelisin video 10 saatlik daha zamanın var bitir öyle gel  :-\ belki çok hoşuna gider bir 10 saat daha izlersin maymunluk yapıyorsun hala
« Son Düzenleme: 16.06.2023 11:58 n0thingV »

#12 - 15.06.2023 20:29
ASFLKASMQWLEKMASLEKMWQLEAKSMEWQK
ulan yuca the great ahbab-i, beni güldürdün allahta seni güldürsün biraderim niye doldun bana bu kadar?  Oradan küçük küçük laf atman beni etkilemiyor, aksine yüceltiyor haberin olsun. Boş algı oyunlarını bırak, ziyadesiyle uğraştık zaten. Sen bu sunucuda yok iken, orada burada jail yerken, millete dm atarken ben burada rol yapıyordum, bakabilirsin dalgana. Alakan olmayan şikayete yazmayı bırak.

#13 - 15.06.2023 23:44
ASFLKASMQWLEKMASLEKMWQLEAKSMEWQK
ulan yuca the great ahbab-i, beni güldürdün allahta seni güldürsün biraderim niye doldun bana bu kadar?  Oradan küçük küçük laf atman beni etkilemiyor, aksine yüceltiyor haberin olsun. Boş algı oyunlarını bırak, ziyadesiyle uğraştık zaten. Sen bu sunucuda yok iken, orada burada jail yerken, millete dm atarken ben burada rol yapıyordum, bakabilirsin dalgana. Alakan olmayan şikayete yazmayı bırak.
rol yapmaya devam et ampute

#14 - 16.06.2023 00:16
Uzun uzun rolsel işleyişlerden ve tasarılardan bahsetmeyi isterdim ama kafanız fazla basmayacak. Wheeler hoodunda ucuz hilesi ile /gs 22, 23 çekip bir de aimbotu kökleyip DM atacakken olay yerinde kafasına basıldığı için içerlemiş olmalı. Şu taktikleri bir kenara bırakın arkadaşlar. Birlikle rolü bile yok da birliğe niye alıyorsun yavrum? Her neyse.. Çok konuştum, herhangi bir şeyden bahsetmemem gerekiyordu.

Spoiler: GösterGizle
Alıntı
rol yapmaya devam et ampute

#15 - 17.06.2023 16:16
Fazla söylenecek bir şey yok, bu roller olurken yaklaşık 20-30 kişi vardık, gerek yetkili, gerek normal oyuncu pek çok birlik ve birlik lideri mevcuttu. Pek çok ekip üyesi zaten ava çıkmıştı, kaçınılmaz yani başına gelen şey. Birlik kapandıktan sonra birliğe niye giriyorsun? Mantıklı açıklaması yok.Tek bir açıklaması var, dm atacaksın ama sivil olduğun için laga luga dönecekti bir saat, onun yerine birliğe almasını, üstüne yetki vermesini istedin ve yaptı. Son darbeyi vuracaktın güya. Vurulduktan sonra Q'yu çakman da cabası, ortamdaki herkeste yapılan rolleri gördü, ayrıca tüm bir rol/gece gerekli kişiler tarafından gözetlenmiştir muhtemelen. Savunma bu kadar, sonuçlanabilir.

#16 - 18.06.2023 20:04
FM tarafından CK hakları verildi. Rolde problem yok. Savunma geçerli.