Konu: @metehan (sözde yetkili) god  (Okunma sayısı 504 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2023 14:00
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Conroy_Grannel @METEHAN
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sunshine galerisi civarında çatışma gerçekleşirken düşmemek için god açmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): God kullanmasını kendine yakıştıramadım, tek bir iletide savunma yaparsa sevinirim. Dipnot: Polis karakter üstelik, insanlara örnek olman daha iyi olurdu....
« Son Düzenleme: 14.06.2023 14:20 bestgunslinger »

#1 - 14.06.2023 14:03
Konuyu kilitleyip boşa yönetici şikayetlerinde yönlendirmeyin oyuncularla yetkililerin bir farkı yok. Oyuncuların eklenti kullandığını herkes görebiliyorsa yetkilininde aynı şekilde bu rezilliğini tüm oyuncular görmelidir.

#2 - 14.06.2023 14:07
Şikayeti başkasının adına açtığımıda bildirmek istiyorum en üstteki yazı bana ait değil.

#3 - 14.06.2023 16:15
Alakasız kişilerin yorum yapmamasını temenni ediyorum, yetkili adminimiz inceleyip gerekli kararı verip açıklamayı yapacaktır.
« Son Düzenleme: 14.06.2023 16:18 breackner »

#4 - 14.06.2023 16:19
Alakasız, hatta yarım akılla atılmış tüm yorumların sahipleri cezalandırılacaktır. Bunun yeri burası değil, yetkilinin herhangi bir hile yaptığından şüphe duyuyorsanız, ya da yetkiliyle alakalı bir şikayetiniz varsa Forum Ticket üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Burada taşkınlık çıkaramazsınız. Yetkili hile yapıyorsa bile buradan konu açtığınız sürece direkt cevapla yapıp aynı mesajı alıntılayacağım.

#5 - 14.06.2023 16:23
Konuyu kilitleyip boşa yönetici şikayetlerinde yönlendirmeyin oyuncularla yetkililerin bir farkı yok. Oyuncuların eklenti kullandığını herkes görebiliyorsa yetkilininde aynı şekilde bu rezilliğini tüm oyuncular görmelidir.