Konu: 12.06.2023 - Rebirth Of Albanian üyeleri toplu şikayet  (Okunma sayısı 202 defa)

#10 - 12.06.2023 15:10
Selamlar, ilk öncelikle arkadaş hoodundaki iş yerinden çıkarken takibe aldık ardından ise kayıp ettik ondan sonra hodumuza koşarken üstümden motorla atlayıp önümde duruyor, ayrıca savaştayız tedirgin olarak geziyoruz kafamın üstünden maskeli bir adam motor ile atlayıp önümde duruyor daha önceden ise hoodunun etrafında aynı şahısı gördük, ayrıca üslübsuz davranılıyor lütfen daha saygılı olmanızı rica ediyorum.

Video: https://clipchamp.com/watch/a3XfZ7nkfbh  Videoda gördüğünüz üzere olay tam olarak böyle oluyor gereken her şeyimi yapıyorum emotemide atıyorum.

Hoodumdaki iş yerinden falan çıkmadım, kiralık Sanchez ile geziyordum. Normal bir insan gibi sokağınıza uğradım fakat maskeli ve farklı kıyafetim olmasına rağmen ateş açtınız. Takip falan da etmediniz, hiçbir zaman görmedim. Üçüncü gözünüz falan var sanırım, anlamadım onu da.

Diyorsan ki ben hoodumdan çıkıp sizin hoodunuza geldim, o zaman şüphe uyandırabilir fakat hiçbir zaman bölgemden geçmedim. Kanıtınız varsa atarsınız, yaptığınız düpedüz Metagaming.

Öncelikle empati kurabilirsin Metagaming gibi bir olay görülmüyor, iki birlik olarak savaştayız hoodunda motor maske ile dolaşsam vuracağınız ap açık ortada vurulmak yerine vurduk orada inip sıkacağın ap açık ortada önce davranan taraf biz olduk.

Roleplay sunucusunda oynuyoruz dostum, benden sayıca üstünsünüz. En azından maskeni çıkar yoksa vururuz gibi söylemlerde bulunabilirdiniz, on binlerce insanın yaşadığı şehirde (rolsel olarak) bir tane maskeli geçti diye hiçbir şey demeden vuramazsınız.

Normal bir sivil maske takmıyacağını herkes biliyor birde bizim hoodumuza maskeli biri niye gelip dursun durduk yere (Realistik) olarak düşünürsek haklı olduğum ortada.

#11 - 12.06.2023 15:14
emotemi kopyalarken yanlışlıkla
Spoiler: GösterGizle

kopyaladığım emoteyi 2. defa kopyaladım bu durumu yaşayanlar bilir ctrlye basılı tutup chatin tümünü seçip sildiğinizde bu geliyor ve bende bunu kopyalamışım yanlışlıkla ben emote verdiğimi sanıyordum.

#12 - 12.06.2023 17:10
Rebirth Of albanian üyeleri toplu şikayet yazmışsın da kardeşim ben kendimi göremiyorum nedense şikayetde? İsimimi düzeltip şikayet açın genel olarak herkesi suçlamayın.

#13 - 12.06.2023 17:46
Merhabalar, kişiyi bölgesinden itibaren takip ettiğinize dair net bir kanıt bulunmamakta. Bu sebepten dolayı Tonny,Laidon,Tyler karakterleri ceza alacak.