Konu: Yaralı Kural İhlali - D.C | L.D  (Okunma sayısı 189 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.05.2023 13:31
    :P

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

#1 - 29.05.2023 14:09
Daha birliğimiz açılmadan böyle bir role girişmeniz saçma ve beni yumrukla düşürdünüz.
Savunma bu kadar

#2 - 29.05.2023 15:25
Daha birliğimiz açılmadan böyle bir role girişmeniz saçma ve beni yumrukla düşürdünüz.
Savunma bu kadar
sokağımda boy gösteren bir kaç torbacıyı dövüyorum bu bir, ikincisi olarak 8 9 kişiden dayak yiyip yurmukla düşürdünüz diyorsun. Pekala

#3 - 29.05.2023 15:55
Savunma bu kadar
sokağımda boy gösteren bir kaç torbacıyı dövüyorum bu bir, ikincisi olarak 8 9 kişiden dayak yiyip yurmukla düşürdünüz diyorsun. Pekala
bana bir tek eprahim saldırdı. rahatta kal sen, OOC çeteci mi oldun sen?

#4 - 29.05.2023 16:20
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşım daha açılmamış bir birliğe diyorsun bak, bunu kendi ağızınla diyorsun değil mi? 
Olmayan bir birlik üzerinde, egonu tatmin etmene gerek yok yaptığınız roller gösteriyorki, hiç bilmiyorsunuz.
Nasıl bilmiyorsunuz? şimdi mantıklı düşün, hemen üst kısmında seni devirebilecek bir çete var değil mi?
Böyle anlatıyorum çünkü yaşlarınız küçük, realistik açıdan bakalım kalkıp bu adamlara sen, kafa kaldırırsan.
Realistik açıdan, senin kafana ekibinin kafasına dahi atmaları lazım, onu geçtim hala sivilsiniz.
Dün o kadar sorun yaşadınız, karakterlerinizin canı sokaktan daha mı kıymetli? bu ikinci bir kural ihlali.
Bilmiyorsanız ismini söyliyeyim Fear-rp ihlaline girer.

#5 - 29.05.2023 19:25
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşım daha açılmamış bir birliğe diyorsun bak, bunu kendi ağızınla diyorsun değil mi? 
Olmayan bir birlik üzerinde, egonu tatmin etmene gerek yok yaptığınız roller gösteriyorki, hiç bilmiyorsunuz.
Nasıl bilmiyorsunuz? şimdi mantıklı düşün, hemen üst kısmında seni devirebilecek bir çete var değil mi?
Böyle anlatıyorum çünkü yaşlarınız küçük, realistik açıdan bakalım kalkıp bu adamlara sen, kafa kaldırırsan.
Realistik açıdan, senin kafana ekibinin kafasına dahi atmaları lazım, onu geçtim hala sivilsiniz.
Dün o kadar sorun yaşadınız, karakterlerinizin canı sokaktan daha mı kıymetli? bu ikinci bir kural ihlali.
Bilmiyorsanız ismini söyliyeyim Fear-rp ihlaline girer.

Bana terimleri öğretiyor komik çocuk seni sadpaksdaspdasldas. Bilmiyorsan söyleyeyim sana daha birliğimiz açılmadı orada takılıyoruz, çete rollerine girişmiyoruz, girişsek zaten orada duramazdınız, sana şimdiden bunun haberini vereyim. Yaptığınız roller birlik yasağına giriyor, size şikayet açsam birliğinizi bile kapattırabilirim zorlasam ama yapmıyorum. Şansınızı çok zorluyorsunuz, oturduğunuz yerden kalkmayın daha fazlada ileti atma.

#6 - 30.05.2023 00:19
sonuçlanabilir

#7 - 01.06.2023 17:48
sonuclanabilir

#8 - 06.06.2023 17:30
Bu seferlik uyarıyorum, tekrarında ceza alırsınız. Yaralı rolünü lütfen uygun şekilde sürdürün.