Hocam, ViceoN kardeşim sana sesleniyorum.
Valachiden bahsetme sebebim sen bana çamur atarak diyorsun ya durduk yere garaja geliyorlar diye. 3 defa geldim üçünün de nedenlerini sana uzun uzun anlattım. Üstüme atılan çamuru temizlemek için açıkladım, hata etmişim boşa çaba sarf etmişim.
Canının istediği gibi beni firmadan atabilirsin hiç sorun yok, ben de bunu IC role döküp gelip senden beni niye kovdun diye sorarım bunda da problem yok. Arkadaşım sana şikayet açtı diye beni attıysan da bu sadece senin bilebileceğin bir şeydir buna da lafım yok fakat eğer öyleyse bu senin ne kadar "olağanüstü" rol yaptığının kanıtıdır. Attığın da iyi olmuş zaten ben gayet memnunum kuyruk acım yok.
Sana özel olarak rol paslama gibi bir çabam yok eğer öyle düşündüysen sana bunu düşündüren şeyi merak ediyorum. Daha önce açıkladığım gibi herkese aynı muamelede rol yapıyorum zaten, benim için bir oyundan fazlası değil bu.
Hiçbir yetkiliyi bir şeye ikna etme çabam da yok bunu düşündüren nedir onu da merak ettim. Zaten kanıtlarla beraber her şey aşikar şekilde ortada.
Bella'ya yaptıklarınızı yukarıdaki SS'lerden gördüm. Elinizde CK yetkisi var diye IC - OOC hangi yollarla yapıyorsan bizim patlatmadığımız aracı bizi suçlayarak CK ettirmeye çalışman da tuhaf geldi. Bunun ne kadar olası olacağını da tartışmak gerekir RP kuralları içerisinde.
Kin arayabilirsin bunda da hiç problem yok, ben bugün seni görürüm yarın sen kimdin derim geçerim. Tekrar kural ihlali de rol de yapmak istemezsen de anlayışla karşılarım. Bu kısımda da problemim yok.
Birlik yetkilisi biraderim, abiciğime gelelim.
Doğrudur hocam sen bizden çok biliyorsundur, doğrudur hocam sen en iyisini biliyorsundur. Biz eksik biliyoruzdur. Birlik üyesi arkadaşlarına da bu konuda bilgiler ver ki gaflete düşüp bu tarz kural ihlalleri yapmasınlar aşikar. 1000 kusur saat oyun saati olan kardeşlerimizin böyle hatalara düşmesi garip. Bella'ya ben anlatırım RK'yı sen Olivia'ya NOOB DM + GBi + CJ + PG kurallarını kendi bilgilerinde harmanlayarak tekrar göstermeni tavsiye ederim. Şimdi zorunda mıyım diye cevap gelmesin, benimkisi tavsiye.
Konuyu uzattıkça uzatıyorsunuz. Siz her cevap verdiğinizde bize de cevap hakkı doğuyor. Ne zamana kadar isterseniz devam ederiz benlik yine bir problem yok. Kin tutacak taraf biz değiliz. Sizlerin de olmamasını temenni ediyorum. Lütfen daha fazla uzatmadan konuyu kapatalım, gerekli işlemler yetkililer tarafından yapılsın. Birlik yetkilisi abim ve Olivia sağ, ben ve Bella'da selamet. Kader yollarımız tekrar kesiştirene kadar kaybolur gideriz.