Konu: [01.06.2023] Braxton Jaxreem - İzinsiz Camhunt Kullanımı  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.06.2023 15:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Braxton Jaxreem - @UtkuJR
Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
izinsiz camhunt kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş şikayet açarken galiba bizi izliyordu. Chati ss almak için yukarıya kaydırmış fakat camhunt kullanmış, bu yasak. İzinsiz camhunttan ceza almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını istiyorum, bu hareket üstünlük sağlayacak bir harekettir. İyi forumlar.

#1 - 02.06.2023 17:31
Kardeşim SS'in sahibi benim zaten, olay yerinde oradaydım, hatta 5 dakka sonra gelip ESP ile dm attınız ya hatırlamıyor musunuz ?   kamera açısından dolayı böyle çıkmış. 1. Şahıs modunda izliyordum rolü. Kanıt yetersiz.

Alttaki SS'te nasıl olduğunu gösterdim.

https://www.hizliresim.com/otpun63

https://www.hizliresim.com/mu8xm5c
« Son Düzenleme: 03.06.2023 15:17 UtkuJR »

#2 - 02.06.2023 18:01

Baya zekisin, ssleri karşılaştır bak bakayım aynı yerde misin? Yönetimi kandırmaya çalışma. İzinsiz camhunt kullandın, bizim yanımızda olsaydın 1. şahıs modundan ss alsaydın bizim isimlerimiz gözükürdü, fakat akıl oyunun başarıyla sonuçlanamadı. Şikayet sonuçlanabilir.

#3 - 02.06.2023 18:21
Şakamısın dostum?, yanınızda değilim zaten SS'te farkındaysan yoldayım aracım yolun kenarında Rancher'deki arkadaşları bekliyorum. Senin ss aldığın yer ile benim ss aldığım yer çok farklı, açıyı en tepeden çekip buraya atmışsın birde. Her gördüğünüz açısı farklı sslerin Camhunt diye şikayete dökmenin lüzmü yok. İsimler niye görünmüyor  yazmışsın, çok uzakta olmama gerek yok görünmemesi için, yolun ağzındayım, siz karşımdasınız. Yanınıza gelmem gerek görünmesi için? Kanıtın yetersiz. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 03.06.2023 12:43 UtkuJR »

#4 - 03.06.2023 15:48
FPS modunda izlemiş olsanız sol üstte modun adı ve sürümü yazar, kanıt olarak diğer attığınız ekran görüntüsünü de kırpmışsınız. Ceza verilecek.