Konu: [01.06.2023] Ramiro Zakhaev, Stefan Ivanovic] Çoklu Kural İhlali  (Okunma sayısı 166 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.06.2023 16:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ramiro Zakhaev , @Jadekk13 - Stefan Ivanovic @AhuBrg

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @prestij39 @the eyes never to lie

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kuralı İhlali, Fear Roleplay, Aktif Rolde B kanalını bölmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir silahlı rol gerçekleşti, Ramiro karakteri gereksiz yere B bölerek oyun zevkimizi bozmaya çalıştı ve ayrıca Yaralı Kuralı İhlali'ne uymayarak yerde gülüp "Yeter amına durun" gibi bir cümle kullandı. Ayrıca kendilerini esir aldığımızda Ramiro Zakhaev ve Stefan Ivanovic karakterlerinin Fear Roleplay kuralına uymadıklarını gördük ve şikayet oluşturmak istedik.

bkz- "Stefan Ivanovic: Davai davai, ölüm fermanın brother."

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet altında toxiclik yapmaya gerek yok, sade ve gerekli savunmalar yapılsa yeterlidir.

#1 - 02.06.2023 16:14
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 02.06.2023 16:16
Birincisi arkadaşın tek başına 3 kişiyi birden çatıya çıkartıyor. /b'den emoteleri düzeltmesini söyledim.
Sonrasında Fear rp demisşin adminler inceleyebilir her hangi fear rp ihlalinde bulunmuyorum rollerin tamamını atabilirsiniz ki ss'lere baktığımda bir sorun yok. /b'den böldüğümü düşündüğün için bişey diyemem illegal yasak kural ihlalini çiğnediniz zaten SürekliRP uyup rolü bozmadık.
baltalama yok , ihlalde yok. İyi forumlar , iyi roller.

« Son Düzenleme: 06.06.2023 13:52 Jadekk13 »

#3 - 02.06.2023 19:54
Fear-RP'lik birşey göremiyorum, karakterimin rolüne göre rol sergiledim. Admin bakana yanıt yok. Teşekkürler.

#4 - 02.06.2023 20:22
Baylar bu arada illegal yasağınız olduğunu hatırlatırım. Birliği açtıktan 3-4 gün sonra agresif rollere giriyorsunuz. Ceza almanız muhtemel.
« Son Düzenleme: 02.06.2023 20:24 Jadekk13 »

#5 - 06.06.2023 17:31
Stefan Fear RP sebebiyle cezalandırılacak. Diğer konu için bir problem yok.