Konu: Kayne Stamp - FearRP  (Okunma sayısı 40 defa)

#0 - 29.05.2023 20:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kayne Stamp - @Sucukluyumurta34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yanımdaki karakterler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video tarih

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
FearRP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda göründüğünden daha fazla kişiyiz ve karşımızda iki kişi var, arkadaşlar bize karşı korku rolü sergilemek yerine " Dilenciler toplanmış " gibisinden söylemlerde bulunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/fc9qui

Ek açıklamalar(varsa): Korku rolünü öğrenmeleri gerekiyor.

#1 - 29.05.2023 20:39
Kişilerin bir birliği bulunmuyor, kendileri sivil ve sivil olmasına rağmen rahat maytap geçiyorlar.

#2 - 29.05.2023 20:47
Şahitliğimi onaylıyorum, sayıca üstünük ve kendi sokağımızdayız arkadaşlar fear rp sergilemediler.

#3 - 29.05.2023 21:00
Şahitliğimi zaten nokta atışı onaylıyorum, adamların karşısında kalabalık olmamıza rağmen halen alay etme derdinde. Fear rp ne sen biliyon mu ayyah zenci?

#4 - 29.05.2023 21:01
Kişilerin bir birliği bulunmuyor, kendileri sivil ve sivil olmasına rağmen rahat maytap geçiyorlar.
Sivil olmamıza rağmen gelip bize brawl rolü paslamanız bir değişik, zaten 5 kişisiniz birde biz orada 3 kişiydik, evimdeki silaha güvenerek böyle bir rol yaptım, pekte korkulması gereken bir rol yol, gören sanacak garzanın hoodunda 50 tane adam var  ::)  ::) ::)
 Çokta abartılacak bir şey yok sadece bir kelime kardeşim, sonrasında devam etmiyorum zaten pekte fear rp yok, en ufak şeyde sırf ceza alalım diyede böyle şeyler yapmanız rezillllce şu zamana kadar nasıl banlanmadın şaşıyorum  :garip:

Sonuçlanabilir.

#5 - 29.05.2023 21:02
Şahitliğimi zaten nokta atışı onaylıyorum, adamların karşısında kalabalık olmamıza rağmen halen alay etme derdinde. Fear rp ne sen biliyon mu ayyah zenci?
ne komik tiplemesin?

#6 - 29.05.2023 21:06
o cici zamanını benim ile yorma, canım.

Üç gündür onay bekliyor, sen çok takma. Kültür bilmeden direkt rollere girişmeniz saçma zaten. Aynı sete/Kültüre sahip olan bir birliğe agresif yapıyorsunuz. Kültüre çok hakim değilsiniz galiba, ya da R20'niz tanıtımını sağlam ayarlamadı.

#7 - 29.05.2023 21:26
Evinizde bir silahınız olabilir fakat üzerinizde değilken böyle roller yapamazsınız. Tekrarında ağır bir şekilde cezalandırılacaksınız.