Konu: [28.05.2023 ] DM + Retarted RP+ Ortak NezaketKaspar_Ferro -Chadov Sergeyevich  (Okunma sayısı 166 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 28.05.2023 19:15
yönetimi kandırmaya da başlanmış, hayırlısı diyelim. olay anında ne yaptığınızı ikimizde biliyoruz. yazdığıma hala haklı bir cevap verememişsin, kararı bekleyebiliriz.

#11 - 28.05.2023 19:18
Spoiler: GösterGizle

üstüme koşup yumruk atarak mı kaçıyor? canımın azaldığı ss'te gözüküyor. cinler vurmuyor herhalde :D bir de birlik lideri olacaksın dostum, yalan söylemeye hiç gerek yok. birliğinin kalitesi de ortada, daha yazma en iyisi. "gerginliğe gerek yoksa siktir olup gidin" diyorsunuz. gidiyoruz, arkamızdan koşup saldırıyorsunuz ve düşüyorsunuz. bu kadar basit :DD sonuçlanabilir.

#12 - 28.05.2023 20:49
Spoiler: GösterGizle

üstüme koşup yumruk atarak mı kaçıyor? canımın azaldığı ss'te gözüküyor. cinler vurmuyor herhalde :D bir de birlik lideri olacaksın dostum, yalan söylemeye hiç gerek yok. birliğinin kalitesi de ortada, daha yazma en iyisi. "gerginliğe gerek yoksa siktir olup gidin" diyorsunuz. gidiyoruz, arkamızdan koşup saldırıyorsunuz ve düşüyorsunuz. bu kadar basit :DD sonuçlanabilir.

Birliğin kalitesi diyip duruyorsun bir anda brawl rolde silah çekiyorsun yani diyorum ya Dm ortamı yaratmaya geldiniz chatlog'u inceledin mi gözlerinde sorun yoksa incele sana zahmet.İlk küfür eden taraf sizsiniz zaten saçma sapan rol yapan sizsiniz chatlog'u adminler kontrol edebilir en ufak bir yanlışlık yok.Retarted rp yapıp saçma hareketler yapan siz uzatmaya gerek yok çok uzadı boşa sallıyorsunuz her şey ortada zaten admin kararını bekleyelim.
« Son Düzenleme: 28.05.2023 20:56 Jadekk13 »

#13 - 28.05.2023 21:42
brawl bana başlatılmadı pandam, bana saldıran yoktu. 50 metre öteden emote verildi, ben de bana saldırılmadan sıktım. şu günde daha fazla ileti atma. bırak sonuçlansın.

#14 - 30.05.2023 17:13
Rolde olan tek ihlal brawl rolüne karışan oyunculara karşı silah kullanma mevzusu, burada silaha davranmak yerine karakterinizle brawl rolüne dahil olmanız gerekirdi. @Shiels