Konu: Spread / lencarst  (Okunma sayısı 270 defa)

#0 - 11.06.2023 20:25
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Colt_Lavine @lencarst
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video kayıtlarında gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş spreadı fullemiş oynuyor söyleyecek fazla söz yok zaten videoyu izlediğiniz zaman anlarsınız.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş bir an önce yasaklanırsa sevinirim, akıllanmamış.

#1 - 11.06.2023 21:26
Kolay gelsin,
Bugün içinde epey fazla yerde çatışma rolleri yapıldı karakterim de RK'lı olmadığı için her alanda bulunmaya gayret gösterdi o kaosun içerisinde böyle bir yerde ateş açtığımı hatırlamasam da "videoda isim gözükmüyor ama muhtemelen videodaki benimdir benim skinim kullanılmış" diyerek savunmamı yapacağım.

140 canın olduğu gözüküyor ve AK-47'nin ilk 3 mermisi her zaman isabet eder burada da 140 candan 116 can civarına düşüyorsun.
Ateşi kesiyorum ve sen döndüğün anda eğilerek bütün kalan sarjörü boşaltmaya başlıyorum kalan 27 mermiden sadece 7 tanesinin isabet ettiğini görüyoruz. Merakımdan Movie Server'da denedik arkadaşımla ve on denemeden sekizinde falan aynı senaryo oluştu aşağıya videosunu da koyuyorum ikişer adet. İlk sahneler benim gözümden ikinci sahne motorla kaçmaya çalışan kişinin gözünden olacak şekilde ayarlandı.  https://streamable.com/zll7k2

Ekstrem bir olay olarak görmüyorum "her şey ortada" diye şikayet açmaya da gerek yok inceleyen yetkili karar verir zaten yakın mesafeden geri geriye giderken üç mermi yedirip sonrasında kalan bütün sarjörü boşaltıyorum ve 7 tanesi isabet ediyor, iyi oyunlar fazla akıl lazımsa onu da verebilirim.

#2 - 11.06.2023 21:40
Aynen dostum on denemeden sekizinde öyle olur, videon varsa at yoksa şikayetin sonuçlanmasını bekle o küçük aklıyla yazmış tiyatrosunu oynuyor.

#3 - 11.06.2023 22:21
Gökhan kapat biraderim o spreadı, sana bizzat pm attım kapatman için. İnsan gibi söylüyoruz anlamıyorsun, zaten öyle veya böyle vuruluyorsunuz. Kurtarmıyor açıkcası.

#4 - 11.06.2023 23:16
Mermi hızına bakılırsa game speedde bulunuyor.

#5 - 11.06.2023 23:29
İnceleniyor.