Konu: F Chat mixing  (Okunma sayısı 157 defa)

#0 - 15.05.2023 00:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Agron_Hajdari @dvrmcyln

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @wOrks  @crewisgang

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Geniş çaplı bir olay

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC Tehdit, Ortak Nezaket.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Başlangıçta yakın bölgelerde bir firma ve bir birlik olarak devam ediyorduk, sonradan Hajdari'nin yanına başka birlik kurma planı yaptık. Sonrasında Hajdari tarafı olayı ateşleyip gereksiz münakaşaya girdi ve ortaya böyle görüntüler çıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu tip tutumlar sergilememeleri gerekiyor, uyarıyı hak ediyorlar diye düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 15.05.2023 09:18 yabatay_06 »

#1 - 15.05.2023 02:30
Öncelikle konuya açıklık getireyim,bu şikayeti oluşturan arkadaş bizimle o garajı açmak için OOC olarak gelip konuştu ve orada SADECE FİRMA açacağını, birlik açmayacağını söyledi şimdi ise söylediğinin arkasında durmuyor ve birlik açacağını tekrar discord kanalı üzerinden dile getirdi ve bunu sunarak birlikten çıktı. 4-5 Aydır rol yaptığım bölgeyi hem IC olarak hem de OOC olarak sahiplenme duygusuna girmiş olmam gayet normal.Bu denli etik olmayan davranışları sergilemesini kınıyorum.

Söylediğim hiçbir şeyi tehdit yönünden dile getirmedim eğer söylediklerini gerçekleştirirse HAJDARI Ailesi üyelerinin IC olarak agresif tepki verip savaş başlatacağının normal olduğunu kendisine anlatmaya çalıştım uyarı yönünde söyledim fakat pek anlaşıldığını düşünmüyorum,kendi açısından nasıl anlamak istiyorsa öyle anlayıp şikayet oluşturmuş.Konuyu kendi haklı olacağı şekilde dile getirmiş bunlar da yanlış hareketler.

-SAVUNMA-

#2 - 15.05.2023 02:53

Şahısın söylediği OOC ayrılma ve birlik açacağını OOC şekilde söylemesi SS'de kanıtlı şekilde bulunuyor. Geniş çaplı olay dediği de bu yönden kaynaklanıyor,ben de onu /f üzerinden uyardım daha birliğimden ayrılmadığı için.

#3 - 15.05.2023 08:47
Öncelikle gllen park'a bir firma veya iş açacağımdan hiç birinizi tanımıyorken nasıl Occ olarak konuşma yapabilirimki ben oraya IC olarak açtım sonrasında roller ilerledikten sonra beni birliğe alıp ben kendime birlik kuracağım diyince ic bir rol bile dönmeden birlikten kovuldum.  Uyarılar, tehtitler vs IC olarak ta yapılabilirdi benim IC oraya birlik açtığımı rolsel kim nasıl bilebilir ama tehtitler ve uyarılara hala karşıyım.
Dc üzerinde ise okadar rol geçmişimizin hala dostca bir ayrılış mesajı,  orada sizler gibi bir tehtit savurma veya o mesajı IC'ye dökmüyorum herhangi bir rol içerisinde ben birlik açacağım kelimesi geçmeden sizler nasıl ıc benim birlik açacağımı anlayabilirsiniz?

Her rol bitiminin arkasından veya rol içerisinde sürekli pm üzerinden tehtit.

« Son Düzenleme: 15.05.2023 09:09 yabatay_06 »

#4 - 15.05.2023 14:58
Fazla yalan konuşmanın bir anlamı yok,birlik açacağını OOC üzerinden birçok defa belirttin. Orada sana birlik açtığını er ya da geç IC şekilde öğreneceğimizi dile getirdim. Eğer rol işleyişinden anlamıyorsan daha fazla yalan konuşmana gerek yok.Arkadaşlar böyle yalan konuşarak kendilerini rezil etmekten başka bir şey yapmıyorlar bana göre.

#5 - 15.05.2023 16:36
Hajdari Hood Onaylı bir birlik değil. Bölgede güç kazanmaya çalışan hevesli bir kaç arnavutu canlandırıyor. Hood onayı aldıktan sonra IC rollerinizi ona göre şekillendirirsiniz. OOC olarak mobbing yapmayın, bu bir uyarı. @dvrmcyln