Konu: William_Proust Hatalı Emote  (Okunma sayısı 127 defa)

#0 - 15.05.2023 05:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: William_Proust @Hereford

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.05.2023 03:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 2. Ortak Nezaket

Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir. OOC ayrımcılık, kutuplaşma ve bu durumları role yansıtma gibi eylemlere girişilmemelidir.

Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır.

Fikrine katılmıyor veya olumsuz düşünceniz varsa bile yetkililerin size yaptığı yönlendirmeleri takip etmelisiniz. Eğer bir yetkilinin hatalı karar verdiğini düşünüyorsanız yetkili şikayeti oluşturmalısınız. Ancak kişisel çıkar çatışmaları üzerinden yetkililere gereksiz suçlama yapılması kabul edilmez, bu durumu sürdürenler cezalandırılabilir.

Rolün her zaman devam ettiği unutulmamalı ve kural ihlali varsa bile o anda rol bölünmemelidir. Rolün bölünmesine bağlı olarak çıkacak tartışmalar da ortak nezaket kuralını ihlal edecektir. Rol bittikten sonra ihlal varsa forumdan oyuncu şikayeti oluşturmalı ve burada da ortak nezaket ilkelerini korumalısınız.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik bölgelerini basıp üç kişiyi düşürdüm, arkadaşlarda beni düşürdü ve bölgelerine çekip rolsel olarak dalga geçmeye başladılar, bunda herhangi bir sıkıntı yok yapılabilir fakat /do'dan hatalı emote verip IC yi OOC'ye katıyor, /do ve /me kanalı rol kanalıdır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  Kırmızıya aldıklarımı okursanız anlarsınız zaten.   

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı alacağından şüphem yoktur, iyi forumlar.

#1 - 15.05.2023 05:22
Discorddan ticket açtığımda, hatalı emote şikayet açabilirsiniz denildi.

#2 - 15.05.2023 11:02
Ben de rol hakkında soru sormuşum işte? Acı çekiyorsun, "Gözünün feri kaymış gibi mi bakıyor" diye de sorabilirdim, sormadım. Bakışlar önemlidir arkadaşım, yine olsa yine aynı şekilde sorarım durumu. Yönetici ilgilenir. Antonio Nicoletti gibilerinin de Vice Öğretmeni olduğunu baz alırsan Discord ticketı çok bir şey ifade etmese de şikayet açmak en büyük hakkın, sorun yok. Aynı Vice Öğretmenlerinden tek başına hood basmak gibi bir şuursuzluk yapmaman gerektiğini de öğrensen iyi olur.

#3 - 15.05.2023 11:22
Ek olarak şunu belirteyim; mesele sadece kelime seçimiyse Okan Bayülgenvari biriymişim gibi baz al. "Seks" lafı veya imasını duyunca kafasını deve kuşu gibi toprağa gömecek bir yapıya sahip değilim. Aksine fizyolojik gerçeklik olarak, alt dudağını ısırıp öylece tavana falan bakıyorsan, tam da dediğim gibi bir bakışa sahip olursun. Asıl ortak nezaket senin sonradan yazdığın /do. "Proust'a maymun dediği gibi bakıyor." :DDD Merak etme ben umursamam böyle şeyleri. İlerleyen vakitlerde tuvalete gitmek için bile izin istediğin için maruz kaldığın ortamın sana yaradığını düşünüyorum. Umarım tek başına gecenin köründe ve baskın süren dolmadan (Senin için 48 saat) hood basmaman gerektiğini öğrenmişsindir yitirdiğimiz gece itibariyle.

Spoiler: GösterGizle
Alıntı
6.1) Onaysız Birlikler İçin Baskın Kuralları:
Onaysız bir birliğin ele geçirmek istediği bölgeyi 24 saatte bir kez basabilir. Baskın rolü maksimum 10 dakika sürebilir.
Hood Onaylı bir birliğin bölgesini 48 saatte bir kez basabilir. Baskın rolü maksimum 5 dakika sürebilir. Hood Onaylı birlikler masa üyesi olduğundan dolayı baskın yapan birliğe bu yaptığı baskından dolayı IC yaptırımlar uygulanabilir.
Onaylı bir birliğin bölgesi basılamaz. Savaşı Onaylı birlik başlatsa bile yalnızca onaylı bölge dışında karşılık verilebilir, bölge basılamaz.

#4 - 15.05.2023 11:41
Ben de rol hakkında soru sormuşum işte? Acı çekiyorsun, "Gözünün feri kaymış gibi mi bakıyor" diye de sorabilirdim, sormadım. Bakışlar önemlidir arkadaşım, yine olsa yine aynı şekilde sorarım durumu. Yönetici ilgilenir. Antonio Nicoletti gibilerinin de Vice Öğretmeni olduğunu baz alırsan Discord ticketı çok bir şey ifade etmese de şikayet açmak en büyük hakkın, sorun yok. Aynı Vice Öğretmenlerinden tek başına hood basmak gibi bir şuursuzluk yapmaman gerektiğini de öğrensen iyi olur.
Yanlız bunun cevabını ben vermedim, burada beni kötülemen çok saçma olmuş. Benim ne kötülüğümü gördünde hakkımda böyle konuşabiliyorsun? Lütfen ooc kin beslemeden yapalım işlerimizi diğer yetkili arkadaşlar söylemiş açabildiğini.
« Son Düzenleme: 15.05.2023 11:44 Massive »

#5 - 15.05.2023 11:46
Yanlız bunun cevabını ben vermedim, burada beni kötülemen çok saçma olmuş. Benim ne kötülüğümü gördünde hakkımda böyle konuşabiliyorsun? Lütfen ooc kin beslemeden yapalım işlerimizi diğer yetkili arkadaşlar söylemiş açabildiğini.
Seni kötülemek bana bir şey kazandırmaz. Yazdığımı iyi idrak et, senin cevapladığını söylemedim.
Alıntı
Antonio Nicoletti gibilerinin de Vice Öğretmeni olduğunu baz alırsan Discord ticketı çok bir şey ifade etmese de şikayet açmak en büyük hakkın, sorun yok

#6 - 15.05.2023 11:48
Seni kötülemek bana bir şey kazandırmaz. Yazdığımı iyi idrak et, senin cevapladığını söylemedim.
Alıntı
Antonio Nicoletti gibilerinin de Vice Öğretmeni olduğunu baz alırsan Discord ticketı çok bir şey ifade etmese de şikayet açmak en büyük hakkın, sorun yok
Antonio Nicoletti gibilerinde sözün iğneleyici olmuş arkadaşım sen beni tanımıyorsun ben seni tanımıyorum. OOC kin beslediğin gayet ortada lütfen böyle şeyler yapma rica ediyorum daha fazla yazmıyacağım buraya.

#7 - 15.05.2023 11:53
Alıntı
Antonio Nicoletti gibilerinde sözün iğneleyici olmuş arkadaşım sen beni tanımıyorsun ben seni tanımıyorum. OOC kin beslediğin gayet ortada lütfen böyle şeyler yapma rica ediyorum daha fazla yazmıyacağım buraya.

Evet iğneliyorum, yine olsa yine iğnelerim. 48 saatte bir atabildiğin baskını sürekli atar, üzerine bunu hood onaylı birliğe karşı tek başına gerçekleştirirsen gayet güzel iğnelerim. Sorunun varsa forum ve topluluk kurallarından adıma şikayet açabilirsin, sorun yok. Algı oyunlarını ve ajitasyonunu kendine sakla. Yine olsa yine aynı şekilde konuşurum.

Şekil a
Spoiler: GösterGizle

#8 - 15.05.2023 16:38
Normal şartlarda olsa uyarı niteliği olabilir fakat aktif savaş durumunda karşı durumunda düştüğü durumu göz önünde bulundurarak verdiğiniz her kararın önemli olduğunu unutmayın. Diğer cezaların ile birleşecek, karakter ceza alacak.