Konu: Galliciano Nicoletti  (Okunma sayısı 289 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.05.2023 03:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Galliciano Nicoletti @jigsaw4131

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Poschevo üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da görünüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
AKTİF ROLDE /Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Galliciano ve Antonio karakterlerini esir tutuyoruz, Galliciano Nicoletti adlı oyuncu bu esirliğe dayanamayıp /q atıyor, yarım saat geçiyor ve hâlâ oyuna girmediği için bu şikayeti oluşturdum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https: https://streamable.com/c0afm2

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 15.05.2023 03:42 Negan »

#1 - 13.05.2023 03:47
Öncelikle herkese iyi forumlar, gece biraz geç saatlerdeydi ve quit atacağım zaman mekanımıza gelip ateş açıldı ve yaralandım, buga girip bluberry'e düştüm ve admin sayesinde vice mall'a ışınlandım. Tedavi olup geri birlik bölgeme oyundan çıkış sağlamak için gitmiştim, sürekli roleplay kavramına uyup role devam ettim ve kaçırılma rolüne ooc ve ya ıc şekilde müdahalede bulunmadım. Videoda da gözüktüğü gibi /quit attığım ortada, ailem gecenin biraz geç olması sebebiyle sıkıntı çıkarttı ve oyundan çıkmam gerekti, elimde olmayan durumdan dolayı oyundan çıkış sağladım ve zaten birlik bölgemde quit atacaktım fakat kaçırıldığım için atmadım. Elimde herhangi bir video ve ya fotoğraf gibi destekleyecek birşeyim yok, yetkili forum görevlisinin insiyatifine bırakıyorum, zaten quit atana kadar bir rolü baltalayacak olay girişimindede bulunmadım. İyi günler.

#2 - 13.05.2023 09:16
Öncelikle herkese iyi forumlar, gece biraz geç saatlerdeydi ve quit atacağım zaman mekanımıza gelip ateş açıldı ve yaralandım, buga girip bluberry'e düştüm ve admin sayesinde vice mall'a ışınlandım. Tedavi olup geri birlik bölgeme oyundan çıkış sağlamak için gitmiştim, sürekli roleplay kavramına uyup role devam ettim ve kaçırılma rolüne ooc ve ya ıc şekilde müdahalede bulunmadım. Videoda da gözüktüğü gibi /quit attığım ortada, ailem gecenin biraz geç olması sebebiyle sıkıntı çıkarttı ve oyundan çıkmam gerekti, elimde olmayan durumdan dolayı oyundan çıkış sağladım ve zaten birlik bölgemde quit atacaktım fakat kaçırıldığım için atmadım. Elimde herhangi bir video ve ya fotoğraf gibi destekleyecek birşeyim yok, yetkili forum görevlisinin insiyatifine bırakıyorum, zaten quit atana kadar bir rolü baltalayacak olay girişimindede bulunmadım. İyi günler.
Arkadaşın ailesinin kızdığını çıkmak zorunda olduğunu PM yoluyla belirtmiştim. Ben rolüme devam ettim gerisi admin arkadaşların.

#3 - 13.05.2023 14:25
Arkadaşın söylediğine inanmıyorum bundan önceki çatışma rolünde ikisi birden rolde q attı.

Şahsen daha ağır ceza alması gerek.

Paşa gönlüne göre oyundan çıkamazsın en kötü bizden oyundan çıkmak adına izin alabilir yada role başka zaman devam edebilir miyiz? diye sorabilirdi.

#4 - 13.05.2023 14:34
Arkadaşın söylediğine inanmıyorum bundan önceki çatışma rolünde ikisi birden rolde q attı.

Paşa gönlüne göre oyundan çıkamazsın en kötü bizden oyundan çıkmak adına izin alabilir yada role başka zaman devam edebilir miyiz? diye sorabilirdi.
Dostum, burası tartışma yeri değil şikayet yeri. Arkadaşım oyun içinden PM yolu ile iletti.

#5 - 13.05.2023 16:18

Dostum, burası tartışma yeri değil şikayet yeri. Arkadaşım oyun içinden PM yolu ile iletti.

Biz de çocuk olduk, liseye gittik. Ailenin seni darlaması bile minimum 5 10 dakikalık bir süreçtir, tecrübeyle sabittir bu tür şeyler. O süre zarfı da senin bunu dile getirmene yeter. Arkadaşına söyletmeyeceksin, kendin söyleyeceksin böyle bir maruzatın olduğunu. Çünkü sende direkt bağlantı koparacak, arkadaşında da doğrudan çeşitli cambazlıklar yapacak potansiyel var.
Aile ilişkilerinde başarılar. Ömürleri uzun olsun.

#6 - 14.05.2023 01:05

Biz de çocuk olduk, liseye gittik. Ailenin seni darlaması bile minimum 5 10 dakikalık bir süreçtir, tecrübeyle sabittir bu tür şeyler. O süre zarfı da senin bunu dile getirmene yeter. Arkadaşına söyletmeyeceksin, kendin söyleyeceksin böyle bir maruzatın olduğunu. Çünkü sende direkt bağlantı koparacak, arkadaşında da doğrudan çeşitli cambazlıklar yapacak potansiyel var.
Aile ilişkilerinde başarılar. Ömürleri uzun olsun.

Öncelikle teşekkür ederim, sizinkilere aynı şekilde ömürleri uzun olsun, vurulmadan önce zaten quit atacaktım ve abim tarafından bana çok kez uyarıda ve çıkacaktım. Fakat vurulduğum için çıkamadım eğer orada /q atsaydım savaş esnasında atmış olacaktım 20 dakikaya çıkacağım dedim, elimde video kaydı olsa atardım fakat sıkacağınızı düşünmedim. Sizin hood bölgenizde de çok süre durunca mecbur çıkmak durumunda kaldım, abim zorlayınca direk quit attım ve arkadaşıma discord üzerinden karşı tarafa pm atmasını istedim.

#7 - 15.05.2023 02:00
Videoyu Streamable sitesinde upload ederek tekrar ulaştırın. @Negan

Konu içinde üslubunu bozan kullanıcılara uyarı puanı verilecek.

#8 - 15.05.2023 03:42
Videoyu Streamable sitesinde upload ederek tekrar ulaştırın. @Negan

Konu içinde üslubunu bozan kullanıcılara uyarı puanı verilecek.

Video düzeltildi, sonuçlanabilir.

#9 - 15.05.2023 17:34
Galliciano Nicoletti karakteri cezalandırılacak, alttaki şikayet konusunda bulunan ihlali de eklenecek.

(( https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=144932.0 ))