Konu: RK DM  (Okunma sayısı 170 defa)

#0 - 12.05.2023 18:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamal_Pierce @Yusuf41

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss de gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, RK.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı gün içinde bize kalkıp kalkıp sıktığı için yaklaşık 7 defa vuruyorum, hiç umursamadan savaşa katılmaya devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

ilk düşüşü.
Spoiler: GösterGizle

sıkıp tekrar düşüyor,

bu da onun ekranından

birliği olmadığı halde savaşlara katılıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temeli.

« Son Düzenleme: 13.05.2023 01:55 dispatch »

#1 - 12.05.2023 19:09
Merhabalar öncelikle şahıs RK olmuş fakat savaşa silahla dahil olmamış kanıtlarda sadece senin kural ihlali yaptığın gözüküyor, gün içinde 7 kere vurmuşsun adamı bu yasak bir şey. Ek olarak şahısın savaşa katıldığını destekleyen kanıtlarda yok eklemek istedim. Şikayet açılan karakteride açan karakteride tanımam.

#2 - 12.05.2023 19:11
Merhabalar öncelikle şahıs RK olmuş fakat savaşa silahla dahil olmamış kanıtlarda sadece senin kural ihlali yaptığın gözüküyor, gün içinde 7 kere vurmuşsun adamı bu yasak bir şey. Ek olarak şahısın savaşa katıldığını destekleyen kanıtlarda yok eklemek istedim. Şikayet açılan karakteride açan karakteride tanımam.
sıkıyor ki düşürüyorum kardeşim, ne biliyon da yazdın onu da anlamadım ki. Yazmışım oraya rk yapıp bize sıkıyor, düşürdüğüm adamı keyfimden niye 7 kere düşüreyim.
« Son Düzenleme: 12.05.2023 19:21 dispatch »

#3 - 12.05.2023 22:53
24 saat içinde savunmanızı iletin. @Yusuf41

#4 - 13.05.2023 22:54
1. SS de düştüğüm gözüküyor. Hastane içerisinde. İlk düşüşüm orada.
2. SS de tam ekran yok, tam ekran konmadığı için pas geçiyorum.
3. SS de sıktığım siyahinin hile olduğunu kanıtlamak için mecbur sıktım, kanıt toplamak için. Şahıs zaten 3. parti yazılımından 2600 dakika cezalandırıldı. Delil toplamam için yapmam gerekiyordu.

Sivil olmamın sebebi birlik lideri beni yanlışıkla birlikden atmış, discorddan konuştum. Beni kaç gündür almaya çalışıyor ama saatlerimiz bir biriyle uyuşmadığı için alamıyor. Kendisi bunu doğrulayabilir.

#5 - 15.05.2023 17:46
Savunma geçerli, tekrarında hile birisiyle karşılaştığınızda kanıt almak için ihlal gerçekleştirmeyin. @Yusuf41