0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar, iyi geceler. Gecenin 4'de böyle bir şikayet yemek beni şaşırttı. Neyse savunmaya geçelim şimdi Azad ismi Türkçe isim değil dostum buna bakabilirsin sen söylüyorsun Farsça olduğunu. Normalde nc atmayacaktım fakat aklımda bu ismin yasaklı olduğuna dair duyumlar aldım ve NC attım kısaca şuan ismi kullanmıyorum. baskın kural ihlalinde gelirsek normalde bu kuralı biliyordum fakat olay çok ani gelişti ve sıkmak zorunda kaldım, Emote ihlalinde fazla abartı birşey görmüyorum. sadece keyif yaptığımı belirtmek için yaptım bro OOC kininizi bırakın ve oyunuzunu oynayın.DClerde Allah kitap demachi'ye söven üyelerinizi hepimiz biliyoruz. Neyse fazla savunmaya gerek yok. sonuçlanabilir iyi geceler.@Stromae
Alıntı yapılan: Azad the emperor - 09.05.2023 22:07Selamlar, iyi geceler. Gecenin 4'de böyle bir şikayet yemek beni şaşırttı. Neyse savunmaya geçelim şimdi Azad ismi Türkçe isim değil dostum buna bakabilirsin sen söylüyorsun Farsça olduğunu. Normalde nc atmayacaktım fakat aklımda bu ismin yasaklı olduğuna dair duyumlar aldım ve NC attım kısaca şuan ismi kullanmıyorum. baskın kural ihlalinde gelirsek normalde bu kuralı biliyordum fakat olay çok ani gelişti ve sıkmak zorunda kaldım, Emote ihlalinde fazla abartı birşey görmüyorum. sadece keyif yaptığımı belirtmek için yaptım bro OOC kininizi bırakın ve oyunuzunu oynayın.DClerde Allah kitap demachi'ye söven üyelerinizi hepimiz biliyoruz. Neyse fazla savunmaya gerek yok. sonuçlanabilir iyi geceler.@StromaeSunucuda sadece türk rolü yasak değil, arap ve fars rolleride yasak haberin olsun. Gerçi senin roleplay bilgin olmadığı için nerden haberin olsun