Konu: Mixing  (Okunma sayısı 272 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.05.2023 03:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mila_Jarvela  - Tina_Zotikishvili

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin oluşumu ile düşmanlığımız mevcut, sözde dediğine göre savaşla alakası yok ama böyle bir pm alıyor, sanırım arkadaşlar discord üzerinden seslide konuşuyorlar. :D

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılması yeterli olacaktır.

#1 - 09.05.2023 13:22
@Vanth @licarfardx 24 saat içerisinde savunma.

#2 - 09.05.2023 14:39
Esenlikler, oyuna yeni girdiğim bir vakitti girdiğimde savaş olduğunu öğrendim. Dün öğlen saatleri olduğunu hatırlıyorum, oyuna girdim ve Mira Jarvela, bizim birliğimizden arkadaşım, yerde yattığını gördüm Marina tarafında. Kim sıktı dedim, daha kiminle savaşta olduğumuzu bile bilmiyordum. Buradaki amacım mix değil, karşılıklı olarak bir mix durumuda yapılmadı. Bana IC bir bilgi vermedi, kimin sıktığını da screenshot'da da görüldüğü gibi söylemedi. Sadece ben, kim sıktı dedim ve dm atıldığını söyledi. Vuran tarafın nereye gittiğini, IC adını veya hangi silahla sıktılarını, rol ile alakalı hiçbir bilgi verilmedi. Seste değildik, yakın arkadaşta değiliz pek seste oyun oynadığımız birkaç kez olmuştur. Kim sıktı dedikten sonra gidip o kişiyi metagaming yapıp nametagına bakarak bir rolde, ateş etme gibi saçmalıklarda da bulunmadım, öyle bir role girmemin ne kadar mantıksız olacağını biliyorum. Sadece sıkan kişiye şikayet açacağını söyledi, bende cevap vermedim, arkadaşım rolde bir yanlış gördüyse rolü bölmek yerine şikayet açma kararı almış ve yapması gerekende bu. Bir mix durumu olsaydı bu screenshot'da "Kanka şu tarafa gittiler, burdalar silahları şu, 2-3 kişiler" gibi söylemlerde bulunması gerekiyordu ve ben öyle olsaydı mix yaptığımı kabul eder haksız taraf olduğumu buraya yazardım.
https://www.hizliresim.com/gt63ujl, şikayet açan dostumuzun koyduğu screenshot'da ki pm sohbetimizin devamını bu görüntüden inceleyebilirsiniz. Sağlıklı günler. :palmiye:

« Son Düzenleme: 09.05.2023 14:41 licarfardx »

#3 - 09.05.2023 14:43
chatlog düzenleniyor dostum adam kandırmaya gerek yok, yetkililer loglardan bakabilirler yazsan daha cok güven verirdin. Adamı düşürdüğümüzde çevresinde sadece 2 dedektif bulunuyordu, inanmıyorsan ona da kanıt sunabilirim ::)

#4 - 09.05.2023 14:48
Yetkililer loglardan Mila_Jarvela karakteri ile pm konuşmamızı inceyelebilir, chatlogu düzenlemediğimizi bir oynama yapılmadığını görebilirler. Tekrar yazmayalım kanka, kararı adminler versin, umarım yalan atıyorsamda ortaya çıkar. :sampanya:

#5 - 09.05.2023 23:14
Esenlikler, oyuna yeni girdiğim bir vakitti girdiğimde savaş olduğunu öğrendim. Dün öğlen saatleri olduğunu hatırlıyorum, oyuna girdim ve Mira Jarvela, bizim birliğimizden arkadaşım, yerde yattığını gördüm Marina tarafında. Kim sıktı dedim, daha kiminle savaşta olduğumuzu bile bilmiyordum. Buradaki amacım mix değil, karşılıklı olarak bir mix durumuda yapılmadı. Bana IC bir bilgi vermedi, kimin sıktığını da screenshot'da da görüldüğü gibi söylemedi. Sadece ben, kim sıktı dedim ve dm atıldığını söyledi. Vuran tarafın nereye gittiğini, IC adını veya hangi silahla sıktılarını, rol ile alakalı hiçbir bilgi verilmedi. Seste değildik, yakın arkadaşta değiliz pek seste oyun oynadığımız birkaç kez olmuştur. Kim sıktı dedikten sonra gidip o kişiyi metagaming yapıp nametagına bakarak bir rolde, ateş etme gibi saçmalıklarda da bulunmadım, öyle bir role girmemin ne kadar mantıksız olacağını biliyorum. Sadece sıkan kişiye şikayet açacağını söyledi, bende cevap vermedim, arkadaşım rolde bir yanlış gördüyse rolü bölmek yerine şikayet açma kararı almış ve yapması gerekende bu. Bir mix durumu olsaydı bu screenshot'da "Kanka şu tarafa gittiler, burdalar silahları şu, 2-3 kişiler" gibi söylemlerde bulunması gerekiyordu ve ben öyle olsaydı mix yaptığımı kabul eder haksız taraf olduğumu buraya yazardım.
https://www.hizliresim.com/gt63ujl, şikayet açan dostumuzun koyduğu screenshot'da ki pm sohbetimizin devamını bu görüntüden inceleyebilirsiniz. Sağlıklı günler. :palmiye:

Yetkililer loglardan Mila_Jarvela karakteri ile pm konuşmamızı inceyelebilir, chatlogu düzenlemediğimizi bir oynama yapılmadığını görebilirler. Tekrar yazmayalım kanka, kararı adminler versin, umarım yalan atıyorsamda ortaya çıkar. :sampanya:

Tina benim içinde savunma yaptı, sonuçlanabilir.

#6 - 10.05.2023 00:41
Açık konuşacağım, kişiye pm atıyorsun ardından 30 dakika geçiyor gelip bize ateş açıyorsun. 50 dakikada ne öğrenmiş olabilirsin? Üç oluşumla eş zamanlı bir şekilde savaştasınız. Mantıken sana bu bilgiye verebilecek biri yok, çünkü o saatte birliğinde aktif üyeler bulunmuyordu. Sadece sen ve şu arkadaşın aktif olarak çatışıyordunuz. Eğer gerçekten 30 dakika içerisinde biriyle rolünü yaptıysan sorun yok, seni haklı bulacağım.

Birlik arkadaşlarımı vurduğun zaman yanlış hatırlamıyorsam sivil karakterdeydin, bu da saçmalık.

#7 - 10.05.2023 01:08
Ateş açıldığı hiçbir vakit sivil değildim, sallayacak şeyler bulmaya çalışma. Burada screenshotlarda size sıkmıyorum, açtığın mix şikayetiyle tamamen alakasız. Boş ileti atma, savaşta olduğumuz için gördüğümüz Mongol's üyelerini vuruyoruz gayet normal. Başka bir şey yazılmayacak bu şikayete.

#8 - 10.05.2023 01:15
Bilgilendirme için yazıyorum, Mila Jarvela karakteri legal bir karakterdir. Birlikte ki birçok kişiyi IC olarak tanımıyor, Sopraccolli'nin mekanında çalışan birisi. Forumdan bakıp sıkıyorsunuz, basit bir şikayeti de farklı yerlere çekme.

#9 - 10.05.2023 10:59
Karakterler ceza almayacak,  PM attıktan sonra o bölgede herhangi bir sorun çıkarmamış. Savaş zamanı birbirinize attığınız mesajlarda daha dikkatli olun.