Esenlikler, oyuna yeni girdiğim bir vakitti girdiğimde savaş olduğunu öğrendim. Dün öğlen saatleri olduğunu hatırlıyorum, oyuna girdim ve Mira Jarvela, bizim birliğimizden arkadaşım, yerde yattığını gördüm Marina tarafında. Kim sıktı dedim, daha kiminle savaşta olduğumuzu bile bilmiyordum. Buradaki amacım mix değil, karşılıklı olarak bir mix durumuda yapılmadı. Bana IC bir bilgi vermedi, kimin sıktığını da screenshot'da da görüldüğü gibi söylemedi. Sadece ben, kim sıktı dedim ve dm atıldığını söyledi. Vuran tarafın nereye gittiğini, IC adını veya hangi silahla sıktılarını, rol ile alakalı hiçbir bilgi verilmedi. Seste değildik, yakın arkadaşta değiliz pek seste oyun oynadığımız birkaç kez olmuştur. Kim sıktı dedikten sonra gidip o kişiyi metagaming yapıp nametagına bakarak bir rolde, ateş etme gibi saçmalıklarda da bulunmadım, öyle bir role girmemin ne kadar mantıksız olacağını biliyorum. Sadece sıkan kişiye şikayet açacağını söyledi, bende cevap vermedim, arkadaşım rolde bir yanlış gördüyse rolü bölmek yerine şikayet açma kararı almış ve yapması gerekende bu. Bir mix durumu olsaydı bu screenshot'da "Kanka şu tarafa gittiler, burdalar silahları şu, 2-3 kişiler" gibi söylemlerde bulunması gerekiyordu ve ben öyle olsaydı mix yaptığımı kabul eder haksız taraf olduğumu buraya yazardım.
https://www.hizliresim.com/gt63ujl, şikayet açan dostumuzun koyduğu screenshot'da ki pm sohbetimizin devamını bu görüntüden inceleyebilirsiniz. Sağlıklı günler.