Konu: Krenar_Hajdari, Sorkan_Manoyan, Daniel_Bernardi KURAL İHLALERİ  (Okunma sayısı 177 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.05.2023 15:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Krenar_Hajdari @kutscha / Sorkan_Manoyan @izmirsefiri / Daniel_Bernardi @altınkaplamakeleş

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Blondie_Adena @Strenz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06/05/2023 14:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 14.1. Brawl: İki taraf arasında fiziksel silahlarla (yumruk, sopa, bıçak, vb.) gerçekleşen rollerdir. Anlaşmalı veya olağan bir şekilde gelişebilir.
- Anlaşmasız yapılan brawl için sunucu kurallarında belirtilen saldırı ve savunma kuralları geçerlidir. Yaralı süresi, saldırı için emote verme vb. hususlara dikkat edilmelidir.
- Anlaşmalı brawl rolleri her iki tarafın anlaşıp bir noktada toplanmasıyla gerçekleşir. Anlaşmalı brawl esnasında ateşli silah kullanmak ve drive-by yasaktır.
- Brawl esnasında ölen kişiler 4 saat tekrar brawl rolüne, 8 saat tekrar çatışma rolüne girişemezler.
Ve troll gerçekleşiyor, gelip ss'lerde mevcut.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz Blondie ile rol çeviriyoruz bir konu açıldı o konuşurken arkadaşlar geldi, ve selam verdiler her şey normal ilerliyordu ve bir den bizim konumuza atladılar, arabanın içindeyden, konumuza atladılar biz sorun etmedik. Sonra hemen agresif yapmaya başladılar ss'ler'de var agresif roller sergiliyerek rolünü yaptılar, sonra ise bizim arkadaş sokak içinde laf attıkları için örnek "/me kulak memesi ile oynar. / Mahallen bursımı zencük? / Ne yapıyorsun derdin ne dediğinde ise arkadaş cevabı : Derdim sensin. " Bunun gibi bir çok rol yaptılar yaptığından rahatsız oldum, gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/gla5hnx / https://www.hizliresim.com/7uyp3x4 / https://www.hizliresim.com/7epvr9u / https://www.hizliresim.com/nxupvot

Ek açıklamalar(varsa): Rol zevkimizi kaçırdılar arkadaşların hesaplarına göz attım, hespinin yan hesabı ve ya forum hesabları yan. Bunun yasaklı olduğunu bilmiyorlarsa bilmeleri lazım yan karakter açıp oyuncuların rol zevklerini kaçırıyorlar boş yere agresif yaprak rol zevki bırakmıyorlar. Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.  :manifdog

#1 - 06.05.2023 15:24
Ben olaya şahidim.
Öncelikle arkadaş ile rolümüzü yaparken yanımıza yanaştılar, aramızda konuşurken bir anda inip ''Sizin ermeniler ile ilgili ne sorununuz var'' diye bir cümle kurdu... Ben kalkıp yanlarına gittim ve saçma sapan şeyler yaparak hemen agresifliğe geçtiler, bende normal olarak sopa ile şahıslara saldırdım ve iki kişi bana saldırarak bayılttılar. Hepsinden bende şikayetçiyim.

#2 - 06.05.2023 15:35
Ben brawl rolüne girişmedim, saldırırken emotem veya hasar verdiğime dair kanıt varsa ekleyebilirsiniz. Ekran görüntülerinde de bir ihlalim bulunmuyor. Alt karakterimde olduğum için brawlı izledim.

#3 - 06.05.2023 16:12
karşı taraf sopa çekmese zaten bu tarz bir rol yapmayacaktık. adam bize sopa çekti biz de gerekeni yaptık  ;)

#4 - 06.05.2023 16:39
karşı taraf sopa çekmese zaten bu tarz bir rol yapmayacaktık. adam bize sopa çekti biz de gerekeni yaptık  ;)
Gerekeni yaptık  ::) ::) ::) ::) Kankam bak gelip agresif yaparsanız adamda size karşılık verir savunmanız güzelmiş  :garip:

#5 - 06.05.2023 17:24
Gerekeni yaptık  ::) ::) ::) ::) Kankam bak gelip agresif yaparsanız adamda size karşılık verir savunmanız güzelmiş  :garip:

arkadasimin da dedigi gibi, sopa cekiyorsunuz ve saldiriyorsunuz oturup misir yerken izleyemezdik. Gerekeni yaptik kankam, brawlda düştünüz diye yediremeyik abidik gubudik sebepten de sikayet acman ayri komik. Brawl rolü oldu, kaybettiniz ve bitti. Yasananlar orada kaldi kankam, iyi forumlar.

#6 - 06.05.2023 19:56

arkadasimin da dedigi gibi, sopa cekiyorsunuz ve saldiriyorsunuz oturup misir yerken izleyemezdik. Gerekeni yaptik kankam, brawlda düştünüz diye yediremeyik abidik gubudik sebepten de sikayet acman ayri komik. Brawl rolü oldu, kaybettiniz ve bitti. Yasananlar orada kaldi kankam, iyi forumlar.
İlk benim arkadaşım çekmiyor adama girişiyorsunuz ve oda yapması gerektiğini yapyıorsunuz onda bile haklı olsanız diyelim öbür kural ihlaleri savuma sizi kurtarmaz

#7 - 07.05.2023 03:00
Krenar Hajdari karakteri Trolling sebebiyle cezalandırılacak, diğer iki karakter için kanıtlar yetersiz.