Konu: [06.05.2023 Gustavo Harden] CR  (Okunma sayısı 95 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.05.2023 20:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gustavo Harden / @32Aamirkhan32

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CR

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokağa geliyorum ve arkadaş birliğimdeki arkadaşı sebepsiz yere ezip düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezasını alsın

#1 - 06.05.2023 20:44
Merhaba, iyi günler dilerim öncelikle konuyu şöyle açıklamak istiyorum bisiklet hakkım daha dün yeni çıktı, bisikletide bugün aldım sürüşte biraz iyi değilim o yüzden arkadaşın yanından geçecekken arayı hesaplayamadım kusura bakmasın yani arada öyle şeyler olabiliyor herkes hata yapabiliyor bende o hatayı yapanlardan birisiyim bu yüzden arkadaş kusura bakmasın gerçekten çok üzgünüm zaten herhangi bir rol dönmüyordu afk idi sanırım öyle yanından geçicekken oldu dediğim gibi hani kasıtlı bir nedenim yoktu loglara da bakabilirsiniz daha dün çıktı bisiklet alışamadım dediğim gibi yani kasıtlı bir nedenim yoktu kusura bakmasın arkadaşım adminim yani ortada çokta bir şey yok ama yine de en iyisini siz bilirsiniz kusura bakmayın tekrardan iyi günler.

#2 - 06.05.2023 20:48
Admin kararı bekleyelim.

#3 - 07.05.2023 00:30
Olur bekleyelim, ama kusura bakma yani öyle kasıtlı bir nedenim yoktu o aradan geçicektim açıyı falan alamadım yani gerçekten.

#4 - 07.05.2023 01:15
kanka soylemiyim soylemiyim diyorumda 2kere yaraliya dusurdun. Ne bu yonetim kandirma sevdan ceza almamak icin yaptigin haraketlere bak

#5 - 07.05.2023 02:45
Gustavo Harden karakteri cezalandırılacak.

Gerçekten yanlış bir şekilde yaptıysanız en azından nezaket açısından ezdiğiniz oyuncuya PM ile ulaşıp ezdiğiniz için özür dileyebilirdiniz.