Konu: [29.04.2023 - Keefe_Lany] DM, Emotesiz ateş açma  (Okunma sayısı 279 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.04.2023 21:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keefe Lany @Kalaskov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mongols MC üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatch

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sözlü tartışmalar oldu, IC anlaşmaya vardık fakat gelip ateş açtı durduk yere. Emote vs. de vermedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 29.04.2023 21:17 classyrk »

#1 - 30.04.2023 00:54
@Kalaskov en kısa sürede savunmanızı gerçekleştirin lütfen.

#2 - 30.04.2023 01:26
Emote atıldı, DM sebepsiz yere birine sıkma durumu yoktur.

Spoiler: GösterGizle

#3 - 30.04.2023 01:50

Attığın ss editlenmiş, üstüne bir de sıkmak için geçerli bir sebep değil. Gerekli cezayı en ağır almasını talep ediyorum.

#4 - 30.04.2023 01:59

Attığın ss editlenmiş, üstüne bir de sıkmak için geçerli bir sebep değil. Gerekli cezayı en ağır almasını talep ediyorum.
editlenmiş derken? Edit dediklerin sadece ssde görünmemesi gereken yerleri blurlamam. SS budur ssde görünmesi gereken her şey görülmektedir ( saat, tarih ve emote)  sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 30.04.2023 02:00 Kalaskov »

#5 - 30.04.2023 02:14

editlenmiş derken? Edit dediklerin sadece ssde görünmemesi gereken yerleri blurlamam. SS budur ssde görünmesi gereken her şey görülmektedir ( saat, tarih ve emote)  sonuçlanabilir.

Blurlamak da edit olarak sayılıyor, ekran görüntüsünün oynanmamış olması gerekli kanıt olarak sayılması için, ayrıca
Kurallarda da belirtiliyor:

5. Deathmatching
Örnekler:
"Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak"

#6 - 30.04.2023 02:56
Admin isterse orjinal halini atarım, Sonuçlanabilir.

#7 - 30.04.2023 18:57
Merhaba, Kalaskov kardeşim adına ufak bir toparlama yapayım. Arkadaşım senin bölgende bir kızı soruyorum, bildiğin bir kız. Bana karşı küfürlü / saygısızca konuşuyorsun. Sonra tekrar geldiğimizde beni tınlamadığını Idlewood'dan olan birisini önemsemediğini söylüyorsun. Seni vurduktan sonra gelip bizi davet ettiğinizde de tersleyemeyince, bu durumu yediremeyip şikayet açmışsın. Dostum sadece oyun, fazla ciddiye almana gerek yoktu. Eğer ben ciddiye almış olsaydım araya üstlerimi sokardım. DM'lik bir durum yok, bana ters yapıyorsun. Tekrar konuşmaya gelince tekrar ters yapıyorsun. Büyüklerimiz vur diyince de kendini yerde buluyorsun. "Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sözlü tartışmalar oldu, IC anlaşmaya vardık fakat gelip ateş açtı durduk yere. Emote vs. de vermedi." Ayrıca, olayı biz kapatmadık. Kapatmış olsak sana ateş açmazdık, bizi davet ettiğinizde de sizi önemsemeyip kalktık. Rolde ona erkekleneyim, beni vuramaz. Buna erkekleneyim arkamda Mongols var, ben yelekliyim. Bu kafada rol yaparsan karşılığını alırsın ahbap, iyi günler.

Konuşmaya geldiğimiz kısım.
« Son Düzenleme: 30.04.2023 19:04 kush the hunter »

#8 - 02.05.2023 19:42
@Pasha  Sonuçlanabilir.

#9 - 03.05.2023 20:17
Sırf mahallenizden bir çocuğa kötü sözler söylendiği için birisini vuramazsınız, kişi ceza alacak.