Merhaba, Kalaskov kardeşim adına ufak bir toparlama yapayım. Arkadaşım senin bölgende bir kızı soruyorum, bildiğin bir kız. Bana karşı küfürlü / saygısızca konuşuyorsun. Sonra tekrar geldiğimizde beni tınlamadığını Idlewood'dan olan birisini önemsemediğini söylüyorsun. Seni vurduktan sonra gelip bizi davet ettiğinizde de tersleyemeyince, bu durumu yediremeyip şikayet açmışsın. Dostum sadece oyun, fazla ciddiye almana gerek yoktu. Eğer ben ciddiye almış olsaydım araya üstlerimi sokardım. DM'lik bir durum yok, bana ters yapıyorsun. Tekrar konuşmaya gelince tekrar ters yapıyorsun. Büyüklerimiz vur diyince de kendini yerde buluyorsun. "Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sözlü tartışmalar oldu, IC anlaşmaya vardık fakat gelip ateş açtı durduk yere. Emote vs. de vermedi." Ayrıca, olayı biz kapatmadık. Kapatmış olsak sana ateş açmazdık, bizi davet ettiğinizde de sizi önemsemeyip kalktık. Rolde ona erkekleneyim, beni vuramaz. Buna erkekleneyim arkamda Mongols var, ben yelekliyim. Bu kafada rol yaparsan karşılığını alırsın ahbap, iyi günler.
Konuşmaya geldiğimiz kısım.